Cele mai frumoase 5 rochii elegante pentru evenimentele din primavara aceasta

Visezi cu ochii deschisi la evenimentele la care vei participa in primavara aceasta? In cazul acesta, ar trebui sa te gandesti si la tinute. In cazul in care nu ai inspiratie sau daca vrei sa mergi la sigur, iti recomandam in continuare cinci dintre cele mai frumoase rochii elegante din noua noastra colectie. Daca iti vor placea le poti comanda de indata. De asemenea, te asteptam in magazinul online pentru a descoperi si alte modele deosebite. 

Cand vine vorba despre eleganta, culorile clasice sunt la mare cautare. Astfel, iti recomandam aceasta Rochie bordo cu broderie. Nuanta bordo este sofisticata si pe buna dreptate este considerata una dintre cele mai elegante din lume. Poate fi asortata foarte usor si cu siguranta vei atrage toate privirile purtand aceasta rochie. Este confectionata in Romania, are o croiala dreapta, astfel ca se va potrivi tuturor siluetelor, prezinta maneci scurte evazate si decorate cu broderie, aceeasi care se regaseste si la decolteu. Se inchide la spate cu un fermoar ascuns. 

 

Tot din categoria rochiilor clasice trebuie sa iti prezentam si o rochie neagra. Ori de cate ori nu iti gasesti inspiratie pentru alegerea tinutei potrivite, poti opta pentru aceasta superba Rochie din voal negru cu broderie florala crem. Poate fi purtata la aproape orice eveniment si iti va asigura o aparitie discreta, dar in acelasi timp eleganta si apreciata. 

 

 

Pentru evenimentele la care vrei sa stralucesti, ai nevoie de o rochie pe masura. Sugestia noastra este aceasta Rochie de ocazie cu paiete aqua. Este potrivita atat evenimentelor de seara, dar si celor de zi, mai ales ca paietele vor straluci superb in lumina naturala a soarelui. Rochia este captusita, este confectionata din tulle elastic si este decorata cu paiete deosebite. Are o croiala dreapta, prezinta decolteu rotund si maneci scurte. Este bine de stiut ca si aceasta rochie este usor de asortat. Datorita paietelor, nu vei avea nevoie de multe accesorii, iar ca pantofi iti recomandam unii care sa nu iasa in evidenta, cum ar fi pantofi nude. 

 

 

Din lista de recomandari nu puteau sa lipseasca rochiile cu imprimeuri deosebite. Astfel, iti prezentam aceasta superba Rochie vaporoasa din voal cu desen bordurat animal print albastru. Imprimeul de tip animal print este unul deosebit si merita inclus mult mai des in tinutele pentru evenimente, fiind usor de purtat si chiar de asortat. Aceasta rochie este fabricata in Romania, este captusita si confectionata din voal sifon imprimat. Se potriveste perfect zilelor foarte calduroase de primavara si are un aer tineresc. Se inchide la spate cu nasturi si prezinta maneci cu volane incretite. 

 

 

Nu puteam uita de rochiile cu imprimeuri maxi, ideale pentru sezonul cald. Astfel, recomandarea noastra este o Rochie din matase neagra cu desen floral maxi. Este fabricata in Romania, are o croiala lejera, este captusita si se inchide la spate cu o panglica din organza. 

 

Speram ca ti-au placut sugestiile noastre de rochii elegante pentru evenimentele din primavara aceasta. Daca vrei sa le comanzi, te asteptam in magazinul nostru online!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș