Cele mai frumoase modele de rochii office potrivite pentru primavara

Cat de important este sa te prezinti impecabil din punct de vedere vestimentar in fiecare zi la birou? Iti spunem noi, extrem de important! Cu atat mai mult daca lucrezi intr-o institutie unde se pune accentul pe tinutele office. Indiferent de zi, sezon, vremea de afara sau starea de spirit, tinuta ta trebuie sa fie ireprosabila. In plus, o rochie bine aleasa si care te reprezinta in totalitate iti ofera increderea de care ai nevoie pentru a face fata provocarilor si task-urilor zilnice.

Primavara este cel mai potrivit sezon pentru a purta cat mai multe rochii office. De aceea noi iti recomandam o varietate de modele si stiluri, tu trebuie doar sa o alegi pe cea potrivita si sa o adaugi in categoria hainelor pentru birou. 

Primul model de pe podiumul prezentarii noastre este rochia clos camel cu aplicatii hand-made negre. Culoarea este perfecta pentru un inceput timid de primavara si se incadreaza cu brio in tabloul multicolor al acestui sezon. Este confectionata din tricot fin, iar forma clos iti confera lejeritate. Cordonul si catarama neagra marcheaza elegant talia.

Cum aduci o parte din veselia primaverii cu tine in birou? Rochia bleumarin de zi cu flori maxi roz si cordon in talie este raspunsul. Cu siguranta si colegii tai vor fi incantati! Imprimeul floral si croiala lejera sunt combinatia ideala atunci cand vorbim de o tinuta office pentru zile insorite. O poti asorta cu pantofi cu toc mic pentru un plus de eleganta sau cu o pereche de balerini daca preferi comoditatea. 

Daca te intrebi ce rochie este potrivita pentru sedinta aceea importanta unde vrei sa te faci remarcata iti recomandam rochia office bleumarin cu bordura geometrica. Este confortabila datorita croialei clos, iar aspectul office este dat de pliurile duble din talie. Fara indoiala iti va oferi increderea de care ai nevoie. Pentru un plus de impozanta alege sa o porti cu pantofi cu toc. 

O zi la birou cu o rochie verde cu pliuri si desen geometric nu poate fi altfel decat vesela si dinamica. Croiala avantajeaza orice tip de silueta iar motivele geometrice din partea de jos sunt cele ce scot din anonimat intreaga tinuta. Indiferent daca alegi sa o porti cu pantofi cu toc sau talpa joasa, cu siguranta vei radia de buna-dispozitie si energie. Stofa subtire din care este realizata este perfecta pentru zilele de primavara. 

Pentru zilele in care iti doresti sa iesi din anonimat, rochia office bleumarin cu flori maxi corai si bej este exact ceea ce ai nevoie. Este confectionata din stofa subtire si elastica, iar manecile trei sferturi o fac piesa ideala pentru temperaturile primaverii. Croiala dreapta incadreaza bine formele bine definite, iar modelul floral te va delecta cu gratie si incantare. Suntem convinsi ca nu vei trece neobservata si vei iesi in evidenta intr-un mod pozitiv. 

Oricare dintre rochiile office mai sus mentionate sunt disponibile pe www.trendland.ro alaturi de o varietate de alte modele. Primavara aceasta alege sa fii tu cea care poarta cele mai frumoase rochii office la birou. Suntem curiosi care este cea potrivita stilului tau.

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș