Cele mai frumoase rochii de vara cu imprimeuri superbe le gasesti la TrendLand!

 

 

Tu ce fel de rochii porti vara aceasta? Uita de articolele vestimentare care se deterioreaza dupa numai cateva purtari si indreapta-te spre rochii romanesti, fabricate din cele mai bune materiale. Le poti comanda online de la Trendland, bucurandu-te astfel de cele mai bune preturi.

Pentru vara aceasta, iti recomandam rochii din materiale subtiri, rochii vaporoase care sa se potriveasca mai multor ocazii, asa cum sunt cele care pot fi purtate atat la birou, dar si la un eveniment de zi. In continuare, iti prezentam cele mai frumoase rochii de vara cu imprimeuri superbe.

 

 

Pentru birou, cele mai potrivite rochii in zilele caniculare sunt cele din materiale naturale si cu o croiala confortabila. De aceea, iti recomandam o Rochie lejera din bumbac cu print maxi bleu. Este fabricata in Romania, din 100% bumbac de foarte buna calitate si este captusita. Rochia are un decolteu rotund, discret, care va complimenta partea de sus a corpului si maneci scurte, incretite pentru un plus de eleganta. Imprimeul se potriveste perfect verii, iar cromatica face aceasta rochie usor de asortat. Spre exemplu, o poti purta atat cu sandale nude, dar si cu unele rosii, avand in vedere dungile decorative in aceeasi culoare. 

 

 

 

Pentru un eveniment special de zi, poate chiar o petrecere restransa de botez sau o cununie civila, iti recomandam o Rochie roz prafuit cu pelerina asimetrica. Pelerina are scopul de a conferi rochiei o nota distinsa, eleganta si de a transforma total tinuta. Rochia are o croiala dreapta, se inchide cu un slit la spate si are maneci trei sferturi. Fiind confectionata din stofa subtire si elastica, vei putea sa o porti chiar si in zilele caniculare, fara probleme. Se incheie cu un slit discret la spate.

 

 

Pentru diferite evenimente de zi si pentru mers la birou, iti recomandam o Rochie din tricot cu print oranj. Este fabricata in Romania, astfel incat vei avea garantia ca este un obiect vestimentar realizat perfect, din materiale calitative, la un pret foarte bun. Cu siguranta vei aprecia cromatica acestei rochii, care aminteste de culori superbe ale unui apus de vara, dar si elementele de decor aurii si imprimeul abstract. Avand o croiala cambrata, iti va pune in evidenta silueta intr-un mod placut.

 

 

 

Imprimeurile florale sunt ideale pentru sezonul cald, de aceea iti recomandam o Rochie lejera din bumbac cu print floral corai. Este o rochie pe care o vei gasi confortabila si foarte usor de asortat. Multe doamne si domnisoare adora rochiile in culori pastelate pentru vara, datorita modului in care scot in evidenta pielea usor bronzata si machiajele luminoase. Aceasta rochie se inchide la spate cu un nasture, are maneci incretite cu elastic si este fabricata in Romania.

 

 

 

Nu puteam sa incheiem aceasta serie de recomandari fara a-ti prezenta o rochie cu croiala deosebita: Rochie clos bleumarin cu print floral. Ori de cate ori iti doresti o rochie extra-feminina, apeleaza la croiala in clos, care transforma radical orice tinuta. Poti purta rochia atat cu pantofi stiletto, dar si cu sandale cu toc subtire. Are un cordon detasabil, care evidentiaza talia intr-un mod placut si un decolteu rotund cu un guler rasfrant.

 

 

 

In incheiere, am vrea sa stim parerea ta despre aceste rochii superbe de vara! Care ti-a placut cel mai mult si de ce?

 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș