Cele mai frumoase rochii disponibile chiar si in marimi mari

Rochiile pot fi atat cel mai usor de ales obiecte vestimentare, dar si cele care ne pot pune in dificultate cand nu suntem siguri ce s-ar potrivi unui anumit eveniment. Probabil si voi v-ati pus de cele mai multe ori intrebarile: ce fel de rochie pot purta la birou, ce sa aleg pentru petrecerea de diseara? Dar pentru evenimentul semi-formal de saptamana viitoare? Ori de cate ori sunteti in dilema, va sfatuim sa acordati o sansa magazinelor online, pentru ca veti gasi acolo mult mai multe produse pe placul vostru, la preturi foarte bune. Si in plus, veti descoperi si mai multe marimi. Daca aveti o silueta voluptoasa, cu siguranta ati observat ca in magazinele clasice gasiti cam greu rochii de seara marimea 52 de exemplu. De aceea, ne-am gandit sa va prezentam in continuare cateva dintre preferatele noastre, pe care le puteti achizitiona dintr-un magazin online!

Suntem convinsi ca de cele mai multe ori si voi cautati rochiile ideale pentru birou. Rochii care sa va puna feminitatea in evidenta, care sa va dea o stare de bine, iar in acelasi timp sa fie potrivite unui mediu corporate. De aceea, va recomandam o Rochie albastra cu print floral, confectionata din jersee de cea mai buna calitate si croita drept, astfel incat sa vi se potriveasca indiferent de tipul de silueta pe care il aveti. Noua ne-a placut foarte mult contrastul dintre culoarea deosebita a rochiei si imprimeul elegant.

 

Niciodata nu puteti avea prea multe rochii elegante, de aceea va propunem Rochia eleganta rosie cu drapaj. Este ideala pentru anotimpul rece, datorita materialului din care este confectionata: jersee gros si pufos. Este tipul de material pe care l-ati putea purta incontinuu, pentru ca este comod si calduros. Rochia este croita drept, are un decolteu rotund si maneci trei sferturi si o puteti asorta foarte usor, datorita culorii ei deosebite.

 

Tot pentru birou, va recomandam si Rochia din jerse cu print mov-gri. Cand o privim, ne dam seama ca este exact genul de rochie ideala pentru mers la birou. Nu este doar comoda, dar datorita imprimeului abstract in nuante de mov-gri, o sa va simtiti speciala cand purtati rochia. Este croita drept, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji in privinta siluetei si de asemenea, are un decolteu rotund, delicat.

 

Pentru un eveniment tip cocktail, va recomandam o Rochie bleumarin cu broderie gri-roz. Aceasta arata exceptional, are o culoare deosebita, care se potriveste foarte bine acestui anotimp si este confectionata din stofa subtire, elastica. Rochia este captusita. Suntem convinsi ca veti aprecia in mod special broderia deosebita, florala, de pe partea din fata a rochiei.

 

Si pentru momentele in care aveti nevoie de o rochie clasica, va recomandam Rochie eleganta neagra cu perle. Ce poate fi mai elegant decat combinatia dintre o rochie neagra, dantela si misterioasele perle? Rochia este croita lejer, este confectionata din stofa subtire si se remarca datorita manecilor din dantela neagra si volane, dar si datorita accesoriului de la baza gatului, cu perle.

 

 

 

In incheiere, am vrea sa aflam care dintre aceste rochii v-a placut cel mai mult si unde ati purta-o daca ati achizitiona-o.

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș