Cele mai frumoase tinute office incep cu rochii calitative, pe care le poti comanda online!

Daca esti o persoana care stie exact ce fel de tinute sa aleaga pentru birou, probabil prietenele tale te invidiaza. Alegerea tinutelor pentru locul de munca si mai ales alegerea rochiilor office poate fi destul de dificila daca nu stii in ce magazine sa cauti sau ce fel de croieli si materiale sa alegi. De aceea, pentru a veni in ajutorul tuturor celor care isi doresc tinute office deosebite, vom prezenta in continuare cateva rochii office superbe, ideale pentru a fi purtate iarna aceasta si nu numai! 

Rochiile evazate reprezinta intotdeauna o alegere buna pentru momentele in care vrei sa arati bine, dar sa nu faci vreun compromis in ceea ce priveste confortul. Uneori, oricat de frumoase ar fi rochiile office ce se aseaza pe corp, parca ti-ai dori mai multa libertate de miscare, exact ceea ce iti ofera o rochie lejera. In sensul acesta, iti recomandam aceasta superba Rochie evazata albastra cu maneci din voal. Este fabricata in Romania, din stofa subtire si elastica si voal (pentru maneci), se inchide discret la spate si prezinta un anchior cu volanas. O poti purta atat primavara si toamna, dar si in aceasta perioada, asortand-o la o pereche de cizme inalte sau la botine, in zilele mai calduroase.

In cazul in care codul vestimentar de la locul de munca iti permite, poti alege si rochii casual pe care sa le porti la birou, cum este si aceasta: Rochie casual gri cu dungi bordo. Rochiile cu dungi, indiferent daca sunt verticale sau orizontale, nu se vor demoda niciodata si isi pot gasi loc cu usurinta in garderoba ta. De aceea, iti recomandam sa integrezi cat mai multe astfel de tinute in colectia ta, nu doar pentru birou. Rochia pe care ti-am prezentat-o este realizata din jerse fin, elastic, astfel ca este potrivita pentru iarna, are o croiala dreapta si un decolteu rotund.

Un alt imprimeu clasic, care se potriveste perfect pentru birou este si cel in carouri. In acest sens, recomandarea noastra este aceasta Rochie office alba cu carouri negre si rosii. Nu este doar o rochie eleganta, in care vei arata superb, dar este si o rochie cu un imprimeu vesel, care te va ajuta sa te simti perfect pe tot parcursul zilei. Este foarte important nu doar sa te imbraci adecvat, ci hainele sa iti aduca si bucurie. 

Sunt si zile in care suntem siguri ca vrei sa atragi atentia printr-o tinuta eleganta, deosebita, iar pentru acelea iti prezentam aceasta Rochie bordo parte peste parte. Asa cum poti observa, se potriveste perfect la cizme inalte, dar o poti purta cu succes si la pantofi, primavara. Este confectionata din jerse, prezinta buzunare functionale, maneci trei sfeturi si este fabricata in Romania.

Ultima rochie pe care ti-o prezentam in aceasta serie are un imprimeu vesel si iti va insenina zilele mohorate de iarna. Este vorba despre aceasta Rochie de zi din voal cu print zig-zag. Nu ai cum sa nu o adori, deoarece are un imprimeu superb si o croiala deosebita. 

In incheiere, am vrea sa stim care dintre aceste rochii ti-a atras cel mai mult atentia si de ce!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș