Cele mai noi rochii de zi de care te poti bucura in aceasta perioada!

Este perioada ideala pentru a purta cat mai multe rochii, indiferent de momentul zilei. Poti alege rochii lejere sau rochii ce urmeaza liniile corpului, rochii uni sau cu diferite imprimeuri. Pentru a te ajuta sa iti imbogatesti garderoba, in continuare iti prezentam cateva rochii de zi, dintre preferatele noastre, pe care le poti comanda online! 


Chiar daca este zi, nu inseamna ca nu te poti bucura de cele mai frumoase rochii, cu un design elegant. Astfel, iti recomandam aceasta Rochie neagra cu buline mici albe. Este fabricata in Romania, asa ca ai toate motivele sa o cumperi si este confectionata din tesatura fina tip matase. Dupa cum se poate observa si din imagine, are o croiala lejera, decolteu rotund si maneci scurte din voal negru cu volanase, ceea ce ii confera un plus de rafinament si o nota de romantism. La tiv prezinta un volan negru si trebuie sa mentionam si faptul ca este captusita, pentru ca tu sa ai parte de tot confortul si de asemenea pentru ca rochia sa arate perfect pe tot parcursul zilei.

Daca preferi culorile pastelate pentru zi, indiferent daca este vorba despre tinute pentru birou, tinute casual sau pentru evenimente de zi, avem sugestia ideala pentru tine. Aceasta superba Rochie roz-piersica cu maneci din voal. Bineinteles, este fabricata in Romania, din cele mai bune materiale, mai exact din stofa subtire, elastica si voal. Are o croiala lejera, un decolteu rotund accesorizat cu un siret negru cu argintiu si prezinta un volan roz la tiv, accesorizat la randul sau cu un siret. Manecile sunt scurte, foarte feminine, realizate din voal si sunt decorate cu volanase.

Ce nuanta poate fi mai potrivita pentru aceasta perioada, daca nu galbenul mustar? In acest sens, iti recomandam aceasta Rochie lejera mustar cu maneci si volane colorate. Desi este foarte potrivita pentru sfarsitul de primavara si pentru vara, o poti purta si toamna, cand vremea o permite, alaturi de un cardigan lung, pufos sau cu un trench intr-o culoare complementara si va arata excelent. Asa cum poti observa, are o croiala lejera, ce se va potrivi perfect oricarui tip de silueta.

Nu puteam sa nu iti prezentam si o Rochie diafana din voal multicolor, excelenta pentru zilele toride de vara. O poti purta cu succes atat la evenimente de zi, cat si la locul de munca. Este realizata dintr-un voal calitativ, multicolor, care va atrage o multime de priviri si complimente. Croiala este lejera, ideala pentru zilele caniculare, are maneci scurte si se inchide la spate cu un nasture.

Ultima recomandare de astazi este o Rochie alba cu bordura geometrica, perfecta pentru birou. Cand iti doresti sa arati bine si nu stii pentru ce sa optezi, aceasta rochie te va scoate din impas. Este confectionata din stofa subtire, elastica si este captusita. Asa cum poti vedea si din imagine, este croita in clos, are pliuri duble in talie (fata-spate) si este accesorizata cu o curea verde. Nu-i asa ca arata superb?

In incheiere, am vrea sa stim parerea ta despre aceste rochii! Care ti-a placut cel mai mult?

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș