Cine a spus ca pantalonii nu pot fi eleganti? Iti recomandam cinci tinute superbe pentru toamna!

Oricare ar fi stilul preferat de imbracaminte, cateodata suntem siguri ca preferi si tu o pereche de pantaloni in detrimentul unei fuste sau unei rochii. Pantalonii sunt mult mai comozi, iti ofera libertate de miscare si se pot asorta foarte usor. In plus, pot fi integrati in foarte multe tinute: office, elegante, casual si asa mai departe. In continuare, iti vom prezenta cateva perechi de pantaloni de dama eleganti si modul in care ii poti purta pentru a obtine cinci tinute superbe pentru toamna. 

 

Nuantele de galben se potrivesc perfect toamnei, asa ca include-le cat mai des in tinutele tale in aceasta toamna. Nu trebuie sa iti fie teama ca sunt greu de asortat: trebuie doar sa acorzi elementelor galbene rolul principal din tinuta si inspiratia va veni de la sine. In acest sens, iti recomandam o pereche de Pantaloni conici mustar, pe care ii poti integra intr-o tinuta pentru birou. Alege cu incredere acesti pantaloni, o bluza alba cu imprimeu bleumarin si o pereche de pantofi intr-o nuanta inchisa (fie negri, fie bleumarin). Ii mai poti asorta si cu o bluza intr-o nuanta de verde kaki sau chiar o bluza cu un imprimeu floral, dar care sa nu contrasteze cu pantalonii. Opteaza pentru un imprimeu in culori complementare acestui galben mustar.

 

 

Se spune ca pantalonii albi sunt cei mai greu de purtat. Este adevarat ca pot fi usor mai ,,pretentiosi”, insa nimic nu este imposibil. In momentul in care alegi pantaloni albi, ii poti asorta cu orice iti doresti. Pentru o tinuta perfecta pentru un eveniment de zi, iti recomandam o pereche de Pantaloni conici 7/8 albi, o bluza cu maneci tip clopot cu imprimeu abstract in care sa predomine nuante de roz si o pereche de pantofi roz foarte deschis. Vei obtine astfel o tinuta feminina, tinereasca si perfecta pentru orice eveniment.

 

 

 

Tot pentru toamna iti recomandam si o pereche de Pantaloni conici bordo cu buzunare. Aceasta nuanta este excelenta pentru sezon si denota siguranta, rafinament si eleganta. Purtand o astfel de nuanta, te vei simti speciala si frumoasa. Iti recomandam ca accentul sa fie in partea de jos a tinutei, respectiv pe pantaloni si pantofi. Alege o pereche de pantofi in aceeasi nuanta sau una asemanatoare (daca nu gasesti, niste pantofi nude vor salva situatia) iar in partea de sus opteaza pentru o bluza simpla, alba.

 

 

 

Pentru zilele cand preferi tinute relaxate, dar totusi iti doresti sa arati bine, iti recomandam o pereche de Pantaloni lejeri kaki. Avand in vedere nuanta, sunt foarte usor de potrivit si datorita croielii, te vei simti confortabil in ei. Pentru bluza, iti recomandam sa alegi nuante pamantii, iar pentru pantofi poti opta pentru ceva indraznet, poate chiar o pereche de pantaloni cu animal print, in nuante de verde inchis pentru o buna potrivire.

 

 

Nu in ultimul rand, iti prezentam si o pereche de Pantaloni 7/8 caramizii. Dupa cum poti observa, au o culoare deosebita si cu siguranta se potrivesc perfect in orice anotimp. Una dintre cele mai simple tinute ar putea fi compusa din aceasta pereche de pantaloni, o bluza intr-o culoare deschisa (alba, crem sau diferite nuante de roz pudrat) si pantofi nude. Potriveste un sacou intr-o nuanta de bordo sau chiar caramiziu daca ai si vei obtinte o tinuta superba.

 

 

 

Speram ca ti-au placut atat ideile noastre de tinute, dar si recomandarile de pantaloni. Am vrea sa stim parerea ta despre ele!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș