Compleuri cu imprimeuri pentru tinute vesele de toamna

Tinutele de birou nu trebuie sa fie plictisitoare. In primul rand, trebuie sa fie elegante si sa iti faca placere sa le porti. Altfel iti incepi ziua in momentul in care abia astepti sa porti o tinuta deosebita, care sa te avantajeze si pentru care sa primesti numeroase complimente. Uita de tinutele de birou care nu exprima nimic si opteaza pentru compleuri dama clasice, dar cu o nota de modernism, in nuante deosebite si cu imprimeuri atractive. 

La Trend Land gasesti cele mai frumoase compleuri cu imprimeuri, ideale indiferent de locul tau de munca. Se potrivesc atat in mediul privat, dar si daca lucrezi intr-o institutie publica unde nu porti uniforma si dress code-ul este mai relaxat. Spre exemplu, profesoarele se pot bucura de aceste compleuri deosebite, daca isi doresc sa arate tot timpul ,,ca scoase din cutie” si sa ramana in amintirea elevilor nu doar pentru cunostintele pe care le-au primit si pentru felul de a fi, ci si pentru eleganta si rafinament. 

Poti opta pentru compleuri cu pantaloni, compleuri cu fuste sau compleuri cu rochii. Marele avantaj al acestor compleuri este faptul ca fiecare piesa componenta poate fi integrata cu usurinta si in alte tinute. Astfel, te vei bucura de posibilitatea de a purta cat mai multe tinute diferite, fara a investi sume prea mari in garderoba ta. 

Toate compleurile de la Trend Land sunt realizate din materiale excelente. De obicei, se foloseste stofa, fie simpla, fie bucle, adaptata pentru fiecare anotimp in parte. Pe site-ul nostru vei gasi compleuri pentru vara, pentru primavara-toamna si de asemenea pentru iarna. Le poti purta la orice tip de incaltaminte doresti si avand in vedere ca vorbim despre compleuri cu imprimeuri, nu va trebui sa iti faci griji in privinta accesorizarii lor, deoarece arata perfect asa cum sunt. In cele ce urmeaza, iti prezentam doua dintre preferatele noastre, ce fac parte din noua colectie. 

Primul este acest Costum bordo din trei piese, fabricat in Romania. Materialul din care sunt confectionate atat sacoul, dar si fusta este reprezentat de stofa elastica. Bluza este realizata din tesatura fina, alba. Sacoul are o croiala clasica, un decolteu rotund cu decupaj, maneci trei sferturi si se inchide cu doi nasturi. Fusta este captusita, are o croiala conica si se inchide la spate cu un fermoar ascuns. Bluza este in ton cu nuantele costumului, astfel ca prezinta banda satinata bordo atat la maneci, dar si la decolteu. 

 

 

Pentru evenimentele speciale la care vei participa in perioada urmatoare, iti recomandam un Compleu violet cu print floral format din bluza si fusta. Ambele piese vestimentare din componenta compleului sunt realizate din stofa subtire violet, cu print floral deosebit. Bluza are maneci trei sferturi cu volanas la tiv si un decolteu rotund decorat la randul sau cu volanas. Fusta este croita conic si este captusita. Se inchide la spate cu un fermoar ascuns, iar la tiv prezinta volan. 

 

Acestea au fost doar doua dintre compleurile noastre preferate din noua colectie. Te invitam pe site pentru a le descoperi si pe celelalte!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș