Compleuri cu pantaloni pe care le poti purta la evenimente de zi primavara aceasta!

In sfarsit ne putem bucura de o vreme frumoasa si de o garderoba lejera, plina de culoare si de materiale deosebite, mai subtiri! A venit primavara si cu aceasta ocazie, iti reamintim sa incluzi in colectia ta si piese vestimentare deosebite, cum sunt anumite compleuri de dama. In continuare, iti vom prezenta preferatele noastre din acest moment! 

Prima recomandare care se potriveste perfect atat pentru un eveniment, dar si pentru a merge zi de zi la locul de munca, este acest deosebit Costum bluza negru-rosu si pantaloni negri. Trebuie sa mentionam ca este fabricat in Romania, din materiale foarte bune. Compleul este format din bluza din jerse fin, negru cu print floral rosu. Aceasta are o croiala lejera, un decolteu rotund cu decupaj si accesoriu auriu. Prezinta maneci 3/4 cu volane confectionate din voal negru. Pantalonii au o croiala conica, betelie in talie si dungi cusute in partea din fata. Se inchid cu fermoar si cu un nasture auriu. Ca detalii trebuie sa mentionam faptul ca sunt accesorizati cu fundita aurie si au un slit mic de la tiv. 

Una dintre cele mai frumoase culori clasice este camel. Desi o buna perioada de timp nu a mai fost in centrul atentiei, in ultima perioada aceasta nuanta deosebita a revenit in trend si ne bucuram. Astfel, iti propunem un superb Costum bluza camel si pantaloni negri. Bluza este confectionata dintr-un material foarte bun, un tricotaj fin si elastic, pe care il vei simti foarte bine pe piele, in culoarea camel. Are o croiala lejera, decolteu discret rotund si maneci trei sferturi. Pantalonii iti vor pune picioarele in evidenta datorita croielii conice, sunt accesorizati cu fundita aurie si au o dunga cusuta in fata pe fiecare picior. 

Pentru zilele foarte calduroase de primavara, eventual pentru tranzitia dintre primavara si vara, iti recomandam cu drag acest Costum bluza alba cu buline bleumarin si pantaloni albi. Este excelent pentru evenimentele organizate intr-un cadru nu foarte formal si se potriveste indiferent de varsta. Bluza este confectionata din voal alb, elastic si are un imprimeu cu buline maxi bleumarin, fiind croita lejer. Are maneci scurte cu fundite si o platca fata-spate din dantela bleumarin. Pantalonii au talia inalta si sunt confectionati din stofa elastica, subtire.

Primavara probabil vei dori sa porti mai multe culori calde si imprimeuri florale, asa ca avem sugestia perfecta pentru tine! Acest Costum elegant bluza si pantaloni caramizii. Dupa cum poti observa si din imagine, bluza este superba, atat ca print, dar si ca textura, avand in vedere ca tasatura imita matasea. Pantalonii sunt in ton cu bluza, fiind realizati din bumbac satinat, care te va cuceri din prima! 

Ultimul, dar nu cel din urma, este acest superb Costum elegant bluza din brocard si pantaloni albastri. Este excelent pentru un botez, pentru o aniversare, pentru a participa la o cununie civila sau chiar religioasa. Bluza este confectionata din brocard subtire, elastic, cu fir auriu si are o croiala cambrata, iar pantalonii sunt realizati din stofa subtire si elastica. 

 

In incheiere, am vrea sa stim daca ai purta unul dintre aceste compleuri la evenimentele de primavara!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș