Compleuri de dama cu pantaloni 7/8, ideale pentru primavara si vara anului acesta

Iti plac pantalonii, insa niciodata nu gasesti lungimea potrivita pentru tine? In cazul acesta, ar fi bine sa iti indrepti atentia spre pantaloni cu lungimea 7/8 care pot fi purtati cu succes de catre oricine. In plus, au o eleganta aparte, mai ales cand sunt purtati cu pantofi cu toc. In cazul in care si tu vrei o tinuta speciala pentru sezonul cald anul acesta, iti recomandam in continuare cateva compleuri de dama cu pantaloni 7/8 pe care le vei adora! 

In zilele in care iti doresti sa arati ca ,,scoasa din cutie” la birou, iti recomandam sa alegi acest Costum elegant bluza si pantaloni bleumarin. Desi nu multe persoane opteaza pentru bluze cu imprimeu in tinute office, aceasta este ideala deoarece are o cromatica placuta si un imprimeu geometric ce nu iese in evidenta intr-un mod negativ. Este un costum fabricat in Romania, bluza fiind confectionata din matase, iar pantalonii din bumbac satinat cu elastan. Bluza are un croi lejer, decolteu rotund si betelie cu funda, potrivindu-se cu succes oricui. Pantalonii conici vor completa perfect tinuta si au talia inalta, betelie si se inchid cu fermoar si nasture.

Daca iti plac culorile pastelate, urmatoarea recomandare va fi ideala pentru tine: Costum elegant bluza si pantaloni vernil. Avand in vedere culorile, este un compleu ideal pentru sfarsitul de primavara si pentru vara. Este confectionat in Romania, din materiale foarte bune. Bluza este realizata din matase si se va simti foarte bine pe piele, are o croiala lejera ce se potriveste oricui, maneci evazate si o funda draguta la betelie. Pantalonii sunt fabricati din bumbac satinat cu elastan, pentru a se potrivi cu bluza, au cate o dunga cusuta pe partea din fata a picioarelor si un slit mic la tiv.

Pentru evenimentele speciale la care esti invitata, in cazul in care nu doresti sa porti rochie, avem sugestia ideala: un Costum elegant bluza din brocard si pantaloni albastri. Asa cum se poate observa si din imagine, este perfect pentru o petrecere de nunta, pentru un botez, chiar si pentru cununia civila si asa mai departe. Bluza acestui compleu este realizata din brocard subtire, elastic si este cusuta cu fir auriu. Are o croiala cambrata, prezinta anchior si maneci trei sferturi. Talia este accentuata de un cordon fals, accesorizat cu fundita satinata. Pantalonii sunt realizati din stofa subtire si elastica si au talia inalta.

Buline… Cine nu adora bulinele? Faptul ca acest imprimeu rezista in topul preferintelor doamnelor si domnisoarelor de atatea decenii, nu poate decat sa ne bucure. Indiferent de moda, bulinele au fost intotdeauna apreciate. Astfel, iti recomandam un Costum bluza alba cu buline bleumarin si pantaloni albi. Bluza este croita lejer, confectionata din voal elastic si asa cum poti observa, imprimeul este cu buline maxi. Interesanta este si platca fata-spate din dantela bleumarin. Pantalonii sunt simpli, dar eleganti, conici, albi si realizati din stofa elastica si subtire.

Ultima recomandare din aceasta lista este un Costum lila bluza din voal si pantaloni. Este perfect pentru zilele in care iti doresti o tinuta colorata, vesela si pe care sa o poti purta cu succes atat la locul de munca, dar si la plimbari sau cand mergi la cumparaturi de exemplu.

La final, am vrea sa stim care dintre aceste compleuri ti-a atras atentia cel mai mult!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș