Compleuri de dama: eleganta si rafinament

 

Cand ati purtat ultima data un compleu? Desi ar parea ca nu mai sunt la moda, va asiguram ca sunt in continuare la mare cautare, datorita elegantei lor. Un costum este foarte usor de asortat si nu veti avea nevoie de prea multe accesorii pentru a-l face sa arate bine. In plus, toamna si iarna puteti purta compleuri de dama in voie, pentru ca o sa va tina si de cald si veti arata perfect chiar si in zilele in care nu ati vrea sa infruntati gerul si ninsoarea. Iar daca nu stiti ce fel de compleuri sa alegeti, v-am pregatit cateva recomandari! 


Una dintre cele mai frumoase culori, care nu se va demoda niciodata si care se potriveste intr-o sumedenie de imprejurari, este culoarea mustarului. De aceea, va recomandam cu drag  un Costum mustar cu broderie. Acesta poate fi purtat cu succes atat la locul de munca, dar si la un eveniment de zi, unde doriti sa va simtiti elegante si comode in acelasi timp. Costumul este compus din rochie si sacou, care se completeaza perfect si care o sa se aseze pe corp fara cusur. Rochia are o croiala dreapta, este neagra si in dreptul umerilor prezinta o broderie mustar, care se asorteaza cu sacoul.

 

 

In special pentru primavara si pentru vara, Costumul ciclamen din in este exact ceea ce va trebuie. Are o croiala lejera, este confectionat din materiale de calitate, care o sa va asigure confortul de care aveti nevoie si nu in ultimul rand, sa nu uitam de culorile vesele, care imediat o sa va schimbe starea de spirit. Costumul este compus din fusta si sacou si puteti sa purtati pe dedesubt ce doriti: fie un maiou delicat, din satin sau din bumbac cu broderie de dantela, fie o bluzita subtire si delicata, cu maneca scurta.

 

Pentru ocazii speciale, va recomandam un Costum bleumarin din trei piese. Acesta este elegant si se potriveste evenimentelor la care o sa fiti in centrul atentiei si la care nu vreti sa dati gres cu tinuta aleasa. Este format din fusta, bluza si sacou, astfel incat nu va fi nevoie sa va ganditi cum il veti asorta. Culoarea, dar si materialele din care este confectionat, il fac potrivit atat pentru toamna, dar si pentru primavara. Cu siguranta veti aprecia manecile deosebite, realizate din dantela.

 

 

Daca nu vreti sa purtati fuste sau rochii, o sa apreciati Costumul sacou din jacard si pantaloni. Acesta este format din doua piese: o pereche de pantaloni conici, din stofa elastica, intr-o culoare deosebita (gri foarte inchis) si un sacou din jacard gri cu model floral. Este un costum perfect pentru anotimpul rece si il puteti purta atat cand mergeti la birou, dar si la o intalnire formala de exemplu.

 

 

 

Si ultima recomandare de astazi este un costum office, pe care o sa il indragiti din prima: Costum pepit alb-negru. Am putea sa ii spunem ca este un clasic, atat din punct de vedere al croielii, dar si al culorilor folosite, de aceea ne place atat de mult si speram ca si voua. Stofa pepit este una dintre cele mai apreciate si care se potriveste indiferent de imprejurari.

 

 

Ce parere aveti despre recomandarile de astazi? Care dintre aceste costume v-au atras atentia?

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș