Compleuri deosebite, in tendinte, potrivite pentru sezonul rece

Compleurile din stofa sunt excelente pentru sezonul rece. Indiferent daca sunt compleuri cu fusta sau pantalon, pot fi purtate atat la locul de munca, dar si la diverse evenimente, in special de zi. Asadar, in continuare iti recomandam cateva compleuri dama ideale pentru sezonul rece. 

 

Compleurile in nuante rosiatice 

Pentru toamna, cel mai bine se potrivesc compleurile in nuante rosiatice sau care au elemente in aceste nuante. Indiferent daca alegi compleuri cu fusta sau pantalon, incearca sa integrezi si aceste culori in garderoba ta. Poti opta pentru bordo, pentru rosu-caramiziu, rosu clasic, nuantele de visina putreda si asa mai departe. 

Unul dintre compleurile pe care ti le recomandam din noua colectie Trend Land este acest superb Costum - sacou din brocard si fusta bordo din stofa. Este fabricat in Romania si este potrivit pentru toate doamnele care isi doresc o tinuta eleganta, rafinata si calitativa. Sacoul are o croiala clasica, este captusit si realizat din brocard bordo-alb cu desen geometric discret. Se inchide cu 3 nasturi bordo cu element auriu si prezinta un decolteu rotund cu decupaj. Fusta acestui compleu are o croiala conica, motiv pentru care avantajeaza majoritatea siluetelor, se inchide la spate cu un fermoar ascuns si prezinta un slit la spate. 

 

Compleurile din stofa bucle 

Stofa bucle este una dintre cele mai utilizate pentru confectionarea compleurilor potrivite pentru sezonul rece. Arata extrem de bine, este rezistenta in timp si ofera compleului o eleganta aparte. Daca iti plac compleurile cu pantaloni, atunci avem recomandarea perfecta pentru sezonul rece: un Costum - sacou galben din stofa bucle si pantaloni negri. Il poti purta cu succes la locul de munca si la diverse evenimente de zi la care esti invitata. Sacoul are o cromatica foarte placuta si este cusut cu fir auriu. Este captusit, are o croiala clasica si prezinta un decolteu rotund, discret. Se inchide cu patru nasturi aurii, foarte eleganti. Pantalonii sunt confectionati din stofa neagra, usor elastica si au o croiala conica. Deoarece prezinta o talie inalta, se potrivesc oricui si pot fi purtati alaturi de orice bluza. Pentru un plus de eleganta, sunt accesorizati cu o fundita aurie. Acest compleu este fabricat in Romania. 

Compleurile in nuante inchise 

Pentru cine adora costumele in nuante inchise sau pentru persoanele care au un anumit cod vestimentar impus, in ceea ce priveste culorile tinutelor, compleurile in nuante de negru, gri petrol, gri foarte inchis sunt excelente. Astfel, iti recomandam un Costum - sacou cu imprimeu gri-negru si pantaloni negri. Un lucru interesant de mentionat despre sacoul acestui compleu este tipul imprimeului: picior de cocos. Sacoul are o croiala clasica, este captusit si prezinta un decolteu rotund cu decupaj. De asemenea, in dreptul decolteului este accesorizat cu o broderie florala 3D. Are maneci lungi si se inchide cu 3 nasturi negri. Pantalonii au o croiala conica si talia inalta, ceea ce ii face usor de purtat. Sunt accesorizati cu o fundita aurie. 

Te asteptam cat mai curand in magazinul nostru online la categoria de compleuri, pentru a-ti alege preferatele.

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș