Compleuri elegante cu pantaloni sau fuste, ideale pentru birou sau un eveniment de zi!

Fusta sau pantaloni? Tu ce alegi iarna aceasta pentru a merge la birou si pentru evenimentele de zi? Dupa cum probabil stii deja, eleganta nu consta in a purta doar fuste: o tinuta poate fi feminina si eleganta daca este compusa dintr-o bluza si pantaloni, deoarece foarte mult conteaza croiala si bineinteles atitudinea persoanei care o poarta. In cazul in care nu stii ce sa alegi pentru birou iarna aceasta, in continuare iti prezentam cateva compleuri de dama elegante, cu fuste si pantaloni, care speram sa iti fie pe plac! 

Incepem prin a-ti prezenta compleurile cu fusta, iar primul de care suntem siguri ca iti va placea este acesta: Costum verde bluza si fusta. Este format din doua piese si este confectionat in Romania din stofa elastica de cea mai buna calitate. Bluza are o croiala lejera, un decolteu rotund si maneci trei sferturi care ies in evidenta datorita volanelor incretite si siretului negru cu canafi. De asemenea, are si un tv asimetric decorat tot cu siret negru si canafi. Fusta acestui costum are o croiala conica si in talie prezinta un elastic. 

Pentru zilele in care iti doresti o tinuta care sa iasa in evidenta intr-un mod placut si care sa te faca sa te simti cea mai frumoasa purtand-o, alege cu incredere acest Costum tricotat camel bluza si fusta. Este ideal pentru aceasta perioada a anului si se potriveste perfect atat pentru mers la birou, dar si pentru un eveniment. Materialul principal din care este confectionat este un tricotaj fin, de culoare camel, pe care il vei adora pentru modul in care se aseaza pe corp si pentru cum se simte. Bluza costumului prezinta maneci trei sfeturi cu dantela neagra si volane incretite si este accesorizata cu banda satinata neagra. 

In zilele in care te simti mai confortabil in pantaloni, nu inseamna ca trebuie sa faci vreun compromis in ceea ce priveste eleganta tinutei. De aceea, iti recomandam in continuare doua costume cu pantaloni ce se potrivesc in orice situatie. Primul este acest Costum bluza negru-crem si pantaloni negri, ideal pentru a merge la birou, dar si pentru o petrecere de zi, cum ar fi un botez. Il poti purta cu o pereche de pantofi care sa iasa in evidenta (de exemplu rosii) daca iti doresti un look cu adevarat special. Bluza este confectionata din jerse fin negru cu imprimeu floral crem si are o croiala lejera, iar pantalonii din stofa elastica si au o croiala conica. Costumul prezinta un decolteu rotund discret, cu decupaj si accesorizat cu un element auriu elegant.

Ultimul produs pe care ti-l recomandam in aceasta serie este acest Compleu sacou bordo si pantaloni negri. De la prima vedere iti poti da seama ca este cu adevarat special, datorita culorii si croielii deosebite. Sacoul este confectionat din stofa si este captusit, beneficiind de buzunare decorative oblice cu un singur refilet. Se inchide cu nasturi negri, eleganti si prezinta broderie neagra in zona decolteului.

In incheiere, am vrea sa stim care este parerea ta despre aceste costume: care ti-a atras cel mai mult atentia si de ce?

 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș