Compleuri pentru femei voluptoase? Iata ce iti recomandam cu drag!

Indiferent de silueta, orice femeie ar trebuie sa se simta bine in pielea ei si sa imbrace haine de calitate, care sa o avantajeze si in care sa arate perfect. Foarte multe femei voluptoase aleg haine largi, care nu le avantajeaza, in speranta ca asa vor reusi sa isi ascunda silueta. Insa, nu este o solutie, din contra: hainele largi creeaza impresia unei siluete si mai voluptoase. Cel mai bine este ca o femeie cu forme sa aleaga piese vestimentare care sa accentueze atuurile siluetei si sa mascheze discret anumite imperfectiuni. Spre exemplu, noi va recomandam compleuri de dama, pe care le puteti achizitiona chiar si in masuri mari. Cele pe care vi le prezentam in continuare sunt disponibile si in masura 52. 


Incepem aceasta serie de recomandari cu un compleu ideal pentru toate persoanele care isi doresc tinute lejere, dar care sa arate bine in acelasi timp. Este vorba despre un Costum tricotat camel bluza si fusta. Este fabricat in Romania, din materiale foarte bune si in principiu este un costum ideal pentru a fi purtat la locul de munca, un costum office asadar, insa poate reprezenta cu usurinta si o tinuta pentru un eveniment deosebit, asa cum este un botez, poate chiar o cununie civila si asa mai departe. Costumul este confectionat din tricotaj fin, intr-o culoare superba (camel). Bluza acestuia are o croiala lejera, un decolte rotund si maneci trei sferturi cu dantela neagra si volane incretite. Este accesorizata cu banda satinata neagra. Fusta este croita conic si prezinta un elastic in talie pentru un plus de confort si stabilitate.

Urmatorul articol vestimentar este excelent pentru situatiile in care iti doresti sa maschezi zona abdomenului. Astfel, iti prezentam un superb Costum albastru bluza si fusta. Este confectionat din stofa elastica si este fabricat in Romania. Asa cum se poate observa si din imagine, bluza are o croiala lejera, decolteu rotund si un tiv asimetric decorat cu siret negru cu canafi. Fusta este croita conic si are elastic in talie.

Pentru sezonul cald in special, iti recomandam sa porti cat mai multe costume din materiale prietenoase cu pielea si care se aseaza perfect pe corp, punand in evidenta atuurile siluetei. In acest sens, sugestia noastra este acest Costum alb-bleumarin bluza si fusta. Este realizat din jerse alb cu imprimeu bleumarin si jerse bleumarin (se poate observa si in imagine imprimeul floral, deosebit). Bluza este lejera, cu maneci trei sferturi si un decolteu rotund, iar fusta prezinta croiala conica si elastic in talie. Acest costum poate fi purtat cu succes aproape oriunde iti doresti, atat la petreceri si alte evenimente, dar si la locul de munca. 

Vara, suntem siguri ca iti doresti sa arati chic, dar totusi sa nu renunti la confort. In acest sens, permite-ne sa iti recomandam un Costum roz bluza din voal si pantaloni. Acesta se potriveste perfect pentru a fi purtat la locul de munca si pentru a fi in centrul unor tinute chic-casual. Poti sa il imbraci la plimbari, cand mergi cu prietenii in oras si in multe alte situatii. Bluza este realizata din voal roz cu un imprimeu floral maxi si este captusita, iar pantalonii au o lungime de 7/8 si sunt confectionati din stofa elastica, subtire. 


Ultimul articol vestimentar pe care ti-l recomandam in acest articol este un Compleu elegant negru rochie si blazer din dantela. Datorita croielii, dar si design-ului, acesta se potriveste in special pentru evenimente deosebite, unde il vei purta cu mare drag. 

In incheiere, am vrea sa stim cum ti se par aceste compleuri pentru femeile voluptoase si daca ai purta vreunul!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș