Compleurile sunt din nou la moda: iata ce modele iti recomandam pentru tranzitia de la iarna la primavara!

Perioadele de tranzitie dintre anotimpuri aduc mari provocari din punct de vedere stilistic. Probabil te gandesti si tu adesea ce poti purta astfel incat sa nu iti fie prea frig sau prea cald si sa arati excelent, indiferent de ocazie. Luna februarie este considerata tranzitia de la iarna la primavara, desi in unele zone din tara putem spune ca deja este primavara, avand in vedere temperaturile prietenoase. 

Probabil cel mai dificil ti se va parea sa alegi tinutele pentru birou in aceasta perioada. Ce poti purta astfel incat sa arati foarte bine si sa nu iti faci griji in privinta schimbarilor de temperatura? Avem o idee excelenta pentru tine: compleurile de dama. Acestea nu s-au demodat niciodata, insa in ultimii ani parca sunt din ce in ce mai dorite si mai populare. Sunt excelente pentru un look elegant, obtinut fara efort. Nu mai trebuie sa iti faci griji ca nu stii cum sa asortezi diverse articole vestimentare pentru a obtine o tinuta deosebita. Doar imbraci un compleu, alegi accesoriile, o jacheta sau un palton si esti gata sa incepi o noua zi. In cele ce urmeaza, iti vom prezenta cateva compleuri dama, ideale pentru luna februarie si inceputul primaverii. 

Prima recomandare este acest superb Costum pepit crem-negru cu broderie neagra. Daca ai purtat vreodata imprimeu pepit, probabil stii ca se potriveste excelent la birou si ca este atemporal. Nu se va demoda niciodata si ori de cate ori esti in dubii in legatura cu alegerea tinutei te poti baza pe un astfel de compleu. Costumul este compus dintr-un sacou cu o croiala lejera, captusit si accesorizat cu broderie neagra, iar fusta este croita conic si prezinta un elastic in talie. 

Pentru ca soarele este sus pe cer si ne da buna dispozitie, acest lucru trebuie sa se reflecte si in tinute. De aceea, iti recomandam un Costum compus din sacou corai si fusta conica bleumarin. Cu siguranta iti va aduce zambetul pe buze ori de cate ori te vei uita in oglinda si cand vei primi complimente pentru alegerea facuta. Este usor de asortat si foarte confortabil. 

Tot din categoria hainelor vesele, perfecte pentru inceput de primavara iti prezentam si acest Compleu sacou cu print geometric si pantaloni albastri. Atat sacoul, dar si pantalonii sunt realizati din stofa si arata exceptional. Poti purta acest compleu la birou sau la o intalnire de afaceri si de ce nu, chiar si la un eveniment business pentru zi. Este foarte usor de asortat si suntem siguri ca vei primi complimente pentru cat de bine vei arata purtandu-l. 

Daca ti-au placut recomandarile acestea, te invitam in magazinul nostru online pentru a vedea mai multe compleuri si pentru a-ti alege preferatele. Vei descoperi si compleuri pentru ocazii speciale, dar si pentru alte sezoane. Daca ai vreo intrebare in legatura cu produsele Trendland, nu ezita sa ne contactezi! 

 




Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș