Criterii pe baza carora sa alegi rochii de seara pentru toamna aceasta

 

Schimbarea anotimpului aduce de la sine si schimbarea garderobei, inclusiv a celei pentru evenimente speciale. Chiar daca vara este sezonul oficial al petrecerilor si evenimentelor de tot felul, nu inseamna ca toamna nu vei mai participa la acestea. De aceea, este bine sa achizitionezi timp rochii perfecte pentru tine, iar daca nu stii pe ce criterii sa alegi rochii de seara, te invitam sa citesti in continuare! 

 

  1. Materialul 

Alegerea materialului depinde foarte multe de perioada toamnei cand vei purta rochia. Daca ne referim la prima luna de toamna, poti opta pentru voal, dantela si stofa foarte subtire. Aceste materiale permit croirea unor rochii vaporoase, ideale pentru temperaturi destul de ridicate inca. Materialele trebuie sa se adapteze temperaturilor si sa nu iti permita sa iti fie prea frig sau prea cald. 

 

  1. Culoarea 

Desi nu este o regula obligatorie, cel mai bine ar fi sa alegi culori potrivite acestui anotimp deosebit. Opteaza pentru maro, nuante de vin rosu (burgundy, bordo), violet, chiar si galben mustar, olive si asa mai departe. Acestea sunt culori ce se regasesc in perioada toamnei in natura si care iti vor da o stare de bine. De asemenea, culorile pamantii se potrivesc perfect oricui, asa ca nu va trebui sa iti faci griji din punctul acesta de vedere. Este important sa asociezi culoarea cu specificul evenimentului. Spre exemplu, la un eveniment oficial, indreapta-te spre culori mai inchise, cum ar fi bordo, bleumarin, kaki, iar daca vrei neaparat negru, opteaza pentru o rochie cu o croiala deosebita. 

 

  1. Croiala si lungimea 

Aceste doua caracteristici sunt foarte importante si sunt in stransa legatura cu tipul evenimentului la care vei participa si locatia acestuia. Daca este vorba despre o zi de nastere sau o petrecere aniversara, poti opta pentru o rochie scurta sau o rochie midi. In schimb, daca este o petrecere de nunta sau o gala, alege o rochie lunga, cu sau fara trena, in functie de preferintele tale. Croiala este si ea foarte importanta si trebuie corelata cu tipul tau de silueta. Poti opta pentru o rochie ce urmeaza liniile corpului, o rochie lejera, o rochie dreapta sau chiar o rochie in clos, pentru un plus de eleganta. 

 

  1. Pretul

Cu siguranta ti s-a intamplat si tie sa cumperi o rochie de seara, sa o porti la un singur eveniment si apoi sa o pastrezi. Este perfect normal sa porti o rochie de seara sau de ocazie de mai multe ori. Chiar si persoane celebre fac acest lucru! Totusi, daca iti doresti sa porti rochia o singura data, indreapta-te spre articole vestimentare cu un pret corect, realizate in Romania, asa cum sunt si rochiile de la Trend Land. 

 

  1. In tendinte sau clasica? 

Nu in ultimul rand, trebuie sa abordam si acest subiect. Daca esti o persoana care adora sa afle tot ce se intampla in lumea modei, atunci vei alege o rochie in tendinte. In cazul in care nu ai probleme in a purta o rochie la mai multe evenimente, pe parcursul a mai multor ani, investeste intr-o rochie clasica.

In incheiere, am vrea sa stim care sunt criteriile pe baza carora iti alegi rochiile de seara toamna aceasta!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș