Culori pe care le poti purta in noaptea de Revelion si semnificatia acestora

Cand vine vorba despre alegerea rochiei pentru Revelion, trebuie sa tii cont de mai multe aspecte, printre care si culoarea. Astfel, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta cele mai populare culori pentru rochii de revelion 2022-2023 si cateva modele de rochii de la Trend Land. 

 

Rosu: noroc si dragoste 

Una dintre cele mai apreciate culori pentru tinutele din noaptea de Revelion este rosul. Moda de a purta rosu nu este una recenta, ba chiar putem spune ca este o traditie foarte veche, care nu se va demoda prea curand. Ce semnifica rosul? Se spune ca daca porti rosu in noaptea de Revelion, vei avea noroc in dragoste si vei face numai alegeri potrivite in anul ce vine. 

Daca iti doresti sa porti rosu in noaptea dintre ani, atunci iti recomandam aceasta Rochie eleganta rosie cu perle la decolteu. Avand in vedere croiala si stilul acesteia, o poti purta aproape la orice petrecere de Revelion, asa ca este o alegere foarte buna. Rochia este confectionata din stofa elastica, rosie, are o croiala dreapta si prezinta un decolteu rotund, cu pliuri, accesorizat cu perle. Manecile trei sferturi sunt realizate din dantela rosie si stofa. Sa mai spunem ca rochia este fabricata in Romania? 

 

Argintiu: schimbari si modernism 

Ai dori sa porti o rochie argintie in noaptea dintre ani? In cazul acesta, trebuie sa stii ca argintiul semnifica modernismul si schimbarea. Astfel, poate fara sa iti dai seama, simti nevoia unei schimbari, poate chiar sa modernizezi ceva in viata ta. 

 

Astfel, iti recomandam o rochie care cu siguranta va atrage toate privirile si in care te vei simti excelent: aceasta Rochie neagra de ocazie cu model abstract din paiete. Reprezinta combinatia ideala dintre eleganta si modernism, datorita culorilor sale si bineinteles, datorita modelului deosebit. Rochia este realizata din material elastic si este captusita, astfel ca te vei simti excelent purtand-o. Are o croiala dreapta, prezinta un decolteu rotund si maneci lungi din voal negru, cu elastic la tiv si volanase. 

 

Albastru: liniste si prosperitate 

Nu puteam sa nu mentionam si albastrul. Aceasta culoare deosebita are mai multe semnificatii, iar cele mai puternice sunt prosperitatea, bogatia si linistea. In acelasi timp, albastrul simbolizeaza si intimitatea, astfel ca daca vrei sa ai mai multa intimitate in viata ta si vrei sa nu dezvalui prea mult din planurile si reusitele tale, poarta o rochie albastra. Sugestia noastra este aceasta: Rochie eleganta albastra cu insertii din dantela. Ce poate fi mai potrivit pentru ultima noapte din an decat o rochie cu dantela, ce te va face sa te simti increzatoare? 

Aceasta superba rochie este confectionata din stofa subtire, elastica, are o croiala dreapta si prezinta un decolteu rotund. O poti asorta cu bijuterii foarte fine si cu un machiaj in tonuri complementare si vei avea tinuta ideala pentru a atrage toate privirile la petrecerea de Revelion. 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre si ca vei alege una dintre aceste rochii!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș