Cum alegi bluze de dama marimi mari care sa ti se potriveasca perfect?

In ultimii ani, societatea pune din ce in ce mai multa presiune pe modul in care arata fiecare persoana. Observam acest lucru mai ales prin prisma hainelor care par a fi din ce in ce mai mici si nu este doar parerea noastra. Unii mari retaileri au inceput sa modifice marimile, astfel incat daca in urma cu 10 ani stiai ca porti marimea M, astazi vei aveai nevoie de un L sau chiar de un XL, in functie de piese vestimentara in cauza. Orice ar fi, nu ar trebui sa simti presiunea de care spuneam: nu trebuie sa ai corpul perfect si sa faci eforturi supraomenesti pentru a incerca sa multumesti alte persoane. Conteaza extrem de mult cum te simti tu in fiecare zi, cum te simti cand te uiti in oglinda si in special este mai importanta sanatatea.

Cateva greseli de fashion pe care trebuie sa le eviti!

Uneori, din dorinta de a-ti ascunde corpul, mai mult ca sigur vei face anumite greseli de fashion. Prima si cea care strica aspectul tuturor tinutelor este alegerea pieselor vestimentare largi. Probabil ti se intampla sa cumperi piese vestimentare care nu iti pun in evidenta silueta si care din contra, iti vor adauga vizual cateva kilograme (exact ceea ce vrei sa eviti). Indiferent de numarul de kilograme, important este ca hainele sa urmeze linia corpului tau, sa puna in evidenta punctele forte si sa ascunda imperfectiunile. Nu te teme de bluze care iti accentueaza talia si de fuste care iti complimenteaza picioarele. De asemenea, nu ar trebui sa te temi nici de culori si imprimeuri. Stai departe de culori anoste, care nu iti aduc vreo bucurie si incepe sa descoperi cat de frumoase sunt tinutele colorate, cu imprimeuri deosebite.

Cum alegi bluzele de dama perfecte pentru tine? 

Pentru ca am mentionat mai devreme bluzele, trebuie sa stii ca acestea sunt foarte importante si pot schimba total orice tinuta. Astfel, sfatul pe care ti-l dam in legatura cu alegerea unor bluze de dama marimi mari potrivite pentru tine este sa le alegi pe cele care iti scot in evidenta talia. Asa cum stii deja, idealul in fashion este silueta clepsidra. Aceasta nu depinde de numarul de kilograme: poate fi obtinuta indiferent de marimea pe care o porti la haine. Alege bluze care pun accent pe talie fie prin faptul ca au pense in zona abdomenului sau ca sunt accesorizate cu un cordon detasabil.

Asadar, indiferent de silueta ta, este important sa porti doar bluze care ti se potrivesc cu adevarat si care iti aduc bucurie! 

 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș