Cum alegi rochia de zi perfecta? Iata cateva sfaturi ce te vor ajuta!

Probabil esti foarte bucuroasa pentru ca in sfarsit poti purta din nou fuste si rochii oricat iti doresti, atat la locul de munca, dar si la ocazii sau in timpul liber. In cazul in care garderoba ta are nevoie de un refresh, in continuare iti vom da cateva sfaturi referitoare la cum poti alege rochii de zi perfecte! 

  1. Alege culori deschise

Pentru tinutele de zi, intotdeauna te vom sfatui sa alegi pe cat posibil culori deschise sau culori aprinse, imprimeuri, orice te ajuta sa iesi din monotonie. In functie de locul unde vei purta rochia, poti alege si culorile. Spre exemplu, pentru locul de munca poti opta pentru culori pastelate sau culori mai inchise, dar care nu sunt foarte sobre, cum ar fi burgundy. Totusi, ar fi bine sa iti indrepti atentia in special spre nuante de roz pudrat, bleu, bej, galben mustar, gri-uri cu tente de mov, lila si asa mai departe. Culorile deschise te vor inveseli si te vor ajuta sa treci mai usor peste zi. 

  1. Opteaza pentru imprimeuri vesele

Tinutele de zi nu trebuie sa fie monotone sau uni. De aceea, iti recomandam sa optezi pentru rochii cu imprimeuri vesele. Sa luam ca exemplu bulinele: cine nu iubeste acest tip de imprimeu vesel si atemporal? Sau dungile! Desi multe persoane se feresc de dungi, mai ales de cele orizontale, nu inseamna ca nu le pot integra cu succes in tinuta. Ce sa mai spunem si despre imprimeurile florale care au revenit in atentia noastra in ultimul timp? Doar ca merita sa porti cat mai multe astfel de rochii. 

  1. Lungimea conteaza

Daca seara poti opta pentru rochii scurte sau foarte lungi, ziua iti recomandam in special rochii midi. De ce? Deoarece aceasta lungime este potrivita pentru orice imprejurare si pentru ca este cea mai comoda. Nu trebuie sa iti faci griji ca rochia s-ar putea ridica sau sa o asezi din cinci in cinci minute. In plus, daca optezi si pentru o rochie in clos, vei avea libertate de miscare, mai ales daca esti o persoana activa. 

  1. Materiale cat mai prietenoase 

Deoarece rochiile de zi sunt purtate mai multe ore decat cele de seara sau de ocazie, nu trebuie sa faci niciun compromis cand vine vorba despre materiale. Astfel, alege intotdeauna materiale naturale, prietenoase cu pielea, cum ar fi bumbacul, vascoza, inul si asa mai departe. Astfel, te vei simti comod si nu vei avea probleme daca vei purta rochiile mai multe ore. De asemenea, rochiile din materiale naturale sunt si mai rezistente, astfel incat te vei putea bucura de ele cat mai mult timp, indiferent de cate ori le vei spala. 

  1. Design versatil 

Nu in ultimul rand, trebuie sa alegi si rochii care sa aiba design versatil, astfel incat sa le poti purta in orice imprejurare. Sa spunem ca de la locul de munca trebuie sa ajungi la un pranz in oras sau la un eveniment de zi. Pentru a nu te mai schimba, poti opta pentru o rochie ideala pentru toate aceste ocazii, cu o croiala clasica, intr-o culoare deosebita. 

In incheiere, speram ca sfaturile noastre sa iti fie de folos!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș