Cum alegi rochia de zi perfecta pentru toamna?

A venit toamna si nu stii ce rochii casual sa mai porti? Nu iti face griji! In continuare, iti vom prezenta cateva criterii pe baza carora sa alegi rochia casual ideala pentru tine si de asemenea iti vom arata si rochii de zi pe care le poti comanda de la Trend Land. 

Paleta cromatica asortata cu toamna 

Daca te-ai plictisit de culorile pe care le ai in garderoba si vrei sa incerci si altceva, atunci iti propunem nuante inspirate din natura. Astfel, nu poti da gres cu nuante ce se regasesc toamna oriunde te-ai uita: tonuri de maro, de verde inchis, de rosu, de galben, portocaliu. De asemenea, se mai potrivesc si nuantele de bleumarin in combinatie cu maro, asa cum este si aceasta Rochie albastra din voal cu imprimeu floral maro. Este o rochie captusita, realizata din voal cu imprimeu, este croita in clos si prezinta un voal plisat in partea de jos. Decolteul este de tip parte peste parte, iar talia prezinta un elastic si un cordon pentru a fi mai bine definita. Imprimeurile florale se pot purta fara probleme in prima parte a toamnei, asa ca aceasta rochie va deveni rapid una dintre preferatele tale. 

 

Maneci trei sfeturi 

Cateodata, vremea din zilele de toamna este incerta. Astfel, chiar daca dimineata este frig, dupa-masa temperaturile ar putea fi prea calde pentru cum te-ai imbracat. Cum poti rezolva aceasta problema? Alegand o rochie casual dintr-un material subtire si confortabil, cu maneci trei sferturi. 

Chiar daca ar putea parea ca nu conteaza foarte mult, manecile trei sferturi iti ofera un confort termic crescut si sunt excelente pentru toamna. Tin de cald, dar pot ajuta si in cazul in care vremea se incalzeste prea mult, fiind mult mai confortabile decat manecile lungi. 

O rochie cu maneci trei sferturi excelenta pentru toamna este aceasta: Rochie in carouri cu insertii bordo si aspect suprapus. Asa cum poti observa, rochia indeplineste cu succes toate criteriile pentru a fi perfecta pentru toamna: cromatica asortata naturii, maneci trei sferturi, este realizata din jerse si stofa si are un imprimeu atemporal, pe care nu ai cum sa nu il indragesti. 

 

Croiala potrivita pentru mai multe contexte 

Nu in ultimul rand, cand vorbim despre rochia de zi ideala pentru toamna, aceasta ar fi bine sa aiba o croiala ce iti permite sa o porti in mai multe contexte. Spre exemplu, poate fi o rochie perfecta pentru a merge la locul de munca, dar si pentru a participa la un eveniment lejer de zi sau chiar pentru a iesi in oras cu prietenii sau cu partenerul. 

In acest sens, iti recomandam aceasta Rochie clos cu dantela rosie si print in carouri. Este o rochie fabricata in Romania din stofa si dantela. Croiala este in clos, astfel ca se va potrivi la numeroase evenimente. Are maneci trei sferturi cu volane pentru un plus de eleganta, se accesorizeaza cu un cordon fals si se inchide cu un fermoar ascuns in lateral. Rochia este perfecta pentru toamna aceasta. 

Speram ca informatiile oferite sa te ajute sa alegi cea mai buna rochie pentru toamna. De asemenea, daca vrei sa comanzi rochiile prezentate, te asteptam in magazinul nostru online. 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș