Cum poti integra pantalonii largi de dama in tinutele tale de vara?

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/RSm7GBuMqos

 

In anii ‘90 se purtau cu precadere pantalonii evazati (atat cu talie joasa, dar si cu talie inalta), asa ca probabil iti aduci aminte de tinutele de petrecere formate dintr-o pereche de blugi cu aceasta croiala si un crop top. Erau tinute atat de indragite, incat n-ai fi crezut ca in anii 2000, pantalonii preferati vor deveni cei mulati, cu talie joasa. Privind in urma, multor persoane nu li se mai par deloc atractivi, mai ales ca nu erau deloc practici si trebuiau ridicati la intervale scurte de timp, chiar daca se purta si o curea.

De cativa ani, asistam la revenirea in forta a pantalonilor cu talie inalta si se pare ca nu vor mai pleca din topul preferintelor noastre. Sunt comozi, modeleaza si alungesc silueta si se potrivesc oricarei tinute. Inca de vara trecuta, pantalonii evazati cu talie inalta si-au facut simtita prezenta si se pare ca si in 2020 vor ramane printre preferatii doamnelor si domnisoarelor.

Daca vrei sa arati perfect, indiferent daca este vorba despre mers la birou sau despre un eveniment special, iti recomandam sa alegi o pereche de pantaloni de dama eleganti cu o croiala larga, indiferent de lungimea lor. Pot fi purtati la petreceri tip cocktail, la evenimente exclusivisite de seara, la un botez sau poate chiar la o petrecere de nunta.

 

 

 

Cea mai simpla si de efect tinuta pentru vara aceasta este formata din pantaloni evazati, un maieu cu dantela si bretele spaghetti si o pereche de sandale cu toc subtire. Aceasta poate reprezenta o tinuta de eveniment sau chiar si de birou, daca adaugi un blazer subtire, din in, ideal pentru perioada aceasta.

 

 

Iti doresti o tinuta de inspiratie retro? Alege o camasa cu umeri bufanti si asorteaza-o la o pereche de pantaloni evazati cu talie inalta si cu o curea lata in mijloc. Vei obtine un look perfect, pentru care vei primi foarte multe complimente.

 

Pentru o iesire cu prietenii, alege o pereche de pantaloni evazati si un crop top, alaturi de o pereche de sandale cu talpa joasa. Te vei simti comod si vei avea un look chic, care se va potrivi intr-o multime de imprejurari.

 

 

Daca vrei sa iti scoti la iveala latura feminina, combina pantalonii evazati cu bluze in stil boho: umeri lasati, maneci bufante, croiala lejera si printuri geometrice. Poti alege si bluzele din macrame cu franjuri si te vei simti ca in anii ‘70.

 

Esti mignona? Recomandarea noastra este sa alegi intotdeauna pantaloni cu dungi verticale si talie inalta, astfel incat sa creezi efectul de alungire optica. Adauga tinutei si o pereche de sandale cu toc, te vei putea bucura de o noua statura, macar temporar.

 

Dupa cum poti observa, pantalonii cu evazati si in special pantalonii cu talie inalta sunt ideali pentru vara aceasta. Se integreaza cu succes in foarte multe tinute, atat de zi, dar si de seara si te scapa de vesnica intrebare ,,eu ce port astazi?”

 

Speram ca informatiile prezentate iti vor fi de folos si ca vei da o sansa acestui gen de pantaloni pentru tinutele din vara 2020.

 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș