Cum poti purta pantaloni eleganti de dama in sezonul cald?

De obicei, cand ne gandim la tinute feminine pentru sezonul cald, foarte rar includem si pantalonii. Prioritate au rochiile, mai ales cele vaporoase, iar apoi ne bucuram de fuste. Fuste lungi, midi, scurte, perfecte pentru orice moment al zilei si pentru orice locatie. Insa, cu toate ca ne place sa purtam astfel de tinute, nu ar trebui sa excludem pantalonii. Acestia pot deveni oricand cei mai buni prieteni ai nostri, datorita faptului ca sunt comozi si ca pot fi purtati cu o multime de bluze, camasi sau topuri ideale pentru vara. 

Pantalonii de vara sunt in general foarte subtiri si realizati din materiale fine, care iti vor rasfata pielea: bumbac, vascoza, in, stofa foarte subtire si asa mai departe. Deoarece vrem sa te convingem sa alegi mai des pantalonii in sezonul cald, in continuare iti prezentam cateva idei de tinute si modele de pantaloni de dama care ne-au atras atentia in mod special.

Pantaloni in culori vibrante 

In sezonul cald, merita sa acorzi atentie pantalonilor in culori vibrante: orange, corai, galben mustar, vernil si asa mai departe. Vor arata perfect cu o pereche de pantofi intr-o nuanta asemanatoare sau complementara si cu o bluza uni, care sa ii puna in evidenta. Daca iti place sa indraznesti si sa ai tinute cat mai viu colorate, poti asorta o bluza sau o camasa cu imprimeu (eventual floral) cu pantalonii. Pe bluza, ar trebui sa se regaseasca si culoarea pantalonilor, pentru ca tinuta sa arate impecabil.

Pantaloni pastelati pentru tinute de birou

Pentru tinutele de birou, poti alege pantaloni in culori pastelate, asa cum sunt roz pudra, bleu, crem si altele. Cea mai buna croiala in cazul acestora este cea conica, deoarece iti va pune picioarele in evidenta si te va lasa sa te misti in voie. Nu trebuie sa iti faci griji din cauza caldurii: datorita materialelor foarte bune, poti purta fara probleme pantaloni care urmeaza linia corpului, chiar si cand este canicula.

Pantaloni evazati, ideali pentru tinute relaxate

In cazul in care vara preferi in general tinutele relaxate, atunci s-ar putea sa adori pantalonii evazati. In special pantalonii evazati cu dungi verticale, care alungesc optic silueta si care arata exceptional. Ii poti purta atat cu sandale cu toc, dar si fara si de asemenea cu orice pereche de pantofi cu talpa joasa (spre exemplu balerini sau espadrile). Acest tip de pantaloni este ideal in special pentru timpul liber, pentru tinute casual, insa ii poti integra cu succes si in tinute office. Spre exemplu, alege un maieu cu dantela in partea de sus, un sacou lejer si ai o tinuta ideala pentru o zi de munca. Sa mai spunem ca sunt potrivit si pentru plimbari la mare, pe faleza?

Asadar, dupa cum poti observa, pantalonii sunt ideali pentru tinute de vara. Nu trebuie sa te temi sa ii porti, deoarece poti alege cu usurinta modele vaporoase, feminine, in care sa arati excelent. Am vrea sa stim daca tu alegi de obicei pantaloni sau daca preferi fustele!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș