Cum te imbraci de Revelion anul acesta? Iata 3 recomandari de rochii festive

Revelionul se apropie cu pasi repezi si nu stii ce tinuta sa alegi astfel incat sa fie o noapte de neuitat si din punct de vedere stilistic? In cazul acesta, avem cateva recomandari deosebite pentru tine. Iti prezentam trei rochii de revelion din noua colectie Trend Land, pe care sigur le vei indragi din prima clipa! 

Prima recomandare pentru Revelionul de anul acesta este o Rochie eleganta neagra cu brosa si broderie aurie la tiv. Asa cum poti observa, este o rochie usor de asortat, pe care cu siguranta o vei indragi din prima clipa. Este confectionata in Romania, din stofa fina si usor elastica si are o croiala dreapta. Lungimea este sub genunchi, astfel ca o poti purta cu incredere si la o petrecere putin mai formala unde nu ai putea imbraca o rochie scurta spre exemplu. Rochia se inchide la spate cu un fermoar ascuns si tot la spate prezinta si un slit ce ii ofera un plus de eleganta. Avand croiala dreapta, se va potrivi oricarei siluete. Manecile trei sferturi iti permit sa porti bratari deosebite si sa iti pui mainile in evidenta. In plus, cu siguranta vei adora si brosa accesoriu de la decolteu. 

 

Daca e Revelion, cu siguranta vei dori tinute deosebite, pe care altfel nu le-ai purta in timpul anului sau poate le-ai purta la cateva eveniment cu totul speciale. Printre aceste tinute se regasesc si rochiile care sclipesc, la propriu si la figurat. Ne referim la rochiile cu paiete, cu glitter si cu fire argintii sau aurii. O astfel de rochie, de care cu siguranta te vei indragosti rapid este aceasta Rochie neagra de ocazie cu paiete si glitter. Nu ai cum sa nu o adori si mai mult ca sigur vei primi numeroase complimente cand o vei purta. Este o rochie ce va atrage privirile ca un magnet si care cu siguranta se potriveste oricarei siluete. Avand in vedere faptul ca este acoperita cu glitter si paiete, nu vei avea nevoie de foarte multe bijuterii pentru a o scoate in evidenta. 

 

Ultima rochie pe care ti-o recomandam in aceasta serie este aceasta Rochie neagra de ocazie cu broderie 3D. Asa cum poti observa, este o piesa vestimentara eleganta si delicata in acelasi timp. Se potriveste pentru o petrecere de Revelion in care rafinamentul este cuvantul de baza. De aceea, suntem siguri ca o sa iti placa din prima clipa in care o vei proba. Partea superioara a rochiei este confectionata din dantela si broderie 3D, iar fusta este fabricata din tull negru suprapus. Croiala tip clos avantajeaza pe oricine, iar decolteul rotund ii confera un plus de eleganta, fara efort. Se inchide la spate cu un fermoar ascuns, iar in talie prezinta un cordon detasabil. 

Daca doresti sa mai vezi si alte rochii spectaculoase pentru Revelion, intra pe pagina dedicata acestora de pe site-ul nostru si comand-o pe cea care iti va atrage atentia prima data.

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș