Cum te imbraci in zilele caniculare? Cu rochii de zi de la Trendland!

Anul acesta, prima luna de vara nu a fost deloc asa cum eram obisnuiti. Ploile si temperaturile scazute ne-au facut sa amanam cat mai mult trecerea completa la o garderoba de vara si sa pastram cateva dintre articolele de primavara. Din fericire, se pare ca in curand ne vom bucura de o vara calduroasa, asa ca avem nevoie de articole vestimentare adecvate. Pentru a-ti veni in ajutor, in cele ce urmeaza iti prezentam cateva rochii de zi pe care le poti comanda de la Trendland. Acestea sunt realizate din materiale vaporoase, in care te vei simti perfect pe tot parcursul zilei. 

Rochiile cu umerii usor cazuti au fost intotdeauna fascinante, deoarece au o nota de romantism greu de egalat. Poti purta astfel de rochii in orice moment al zilei, chiar si la locul de munca, iar o recomandare in acest sens este aceasta Rochie albastra cu print abstract si fundite la umar. Asa cum poti observa, este o rochie croita lejer, perfecta pentru zilele caniculare, confectionata dintr-o stofa subtire. Talia este accentuata cu ajutorul unei benzi de elastic, iar elementul ce te va surprinde este reprezentat de funditele delicate de la umeri. Un lucru interesant de mentionat este faptul ca rochia are buzunare laterale functionale, ascunse. 

Tot o rochie cu umerii cazuti iti prezentam si in continuare, mai exact aceasta Rochie din bumbac roz cu dantela si fundite la umar. Culoarea este ideala pentru a fi purtata in orice imprejurare, chiar si la unele evenimente de zi. Se poate asorta foarte usor si iti va permite sa te bucuri de o tinuta feminina si delicata, oricand doresti. Rochia are maneci scurte, confectionate din dantela, prezinta un elastic in talie pentru a o evidentia si fundite la umar. Si aceasta rochie are buzunare functionale ascunse, astfel incat sa poti pastra mici lucruri de care ai nevoie in permanenta. 

Daca iti plac rochiile scurte, cu siguranta o vei aprecia pe urmatoarea. Este vorba despre aceasta superba Rochie roz pudra cu print floral alb-gri. Rochia are o croiala lejera, este realizata dintr-o tesatura fina de tip matase si prezinta un decolteu rotund. In partea de jos, asa cum poti observa si din poza, are un volan la tiv, ceea ce ii confera un plus de eleganta si oarecum o face ideala pentru acest anotimp, in care ne dorim haine cat mai lejere, dar si sofisticate in acelasi timp. 

Esti in cautarea unei rochii ideale pentru un eveniment de zi, in culori neutre? Atunci sigur o sa iti placa aceasta Rochie clos neagra cu print abstract crem. Este eleganta, confectionata dintr-un jerse subtire si elastic si prezinta un print abstract crem. Croiala rochiei este in clos, iar talia este accesorizata cu o panglica satinata neagra. 

Ultima rochie pe care ti-o prezentam astazi este aceasta: Rochie dreapta galbena cu ciucuri negri. Datorita culorii si design-ului, o poti purta cu incredere atat la locul de munca, in zilele in care iti doresti sa arati foarte bine, dar si la un eveniment de zi. Este realizata din stofa subtire, elastica, are captuseala si prezinta benzi decorative la decolteu si la tiv, ce au si ciucuri. 

Speram sa iti placa recomandarile noastre de vara si sa porti cu placere rochiile de la Trendland!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș