Cum te imbraci la birou in ultima luna de vara? Iata cateva recomandari de tinute

Cum te imbraci la birou in ultima luna de vara? De obicei, luna august nu este capricioasa. Este o luna calduroasa, cu unele zile mai racoroase, astfel ca poti purta in continuare rochii si daca este nevoie, dimineata poti lua cu tine un cardigan foarte subtire sau chiar un sacou. In continuare, iti prezentam cateva dintre rochiile noastre preferate pentru luna august si cum le poti purta. Sunt rochii office realizate din materiale foarte bune si potrivite pentru toate gusturile. 

Profita de temperaturile inca ridicate si alege rochii vaporoase, pe care le poti purta chiar si in primele zile de toamna. Astfel, recomandarea noastra este sa alegi una dintre rochiile din noua colectie de la Trend Land, care iti va complimenta silueta si in care te vei simti exceptional. Sugestia noastra in acest sens este o Rochie din voal alb cu print floral si decolteu parte peste parte. O poti purta cu sandale sau cu pantofi stiletto sau in zilele in care iti doresti confort, cu balerini. 

Este o rochie usor de purtat si de asortat, pentru care poti primi complimente si care cu siguranta va deveni una dintre preferatele tale. Talia este evidentiata cu ajutorul unui elastic, rochia prezinta captuseala si se inchide cu un fermoar ascuns in partea laterala. Avand in vedere ca per total are o croiala lejera, rochia este perfecta pentru zilele caniculare din luna august. 

Pentru zilele mai racoroase de august sau pentru momentele in care iti doresti o tinuta ideala chiar si pentru intalnirile de afaceri, avem o recomandare ideala pentru tine. Este vorba despre aceasta Rochie eleganta din stofa corai cu banda satinata neagra. Din garderoba ta nu ar trebui sa lipseasca rochii in diverse nuante de rosu, iar aceasta corai nu face exceptie. Este o rochie deosebita, pe care suntem siguri ca o vei indragi din prima clipa. Este usor de asortat, putand fi purtata cu sandale negre, nude sau chiar si cu pantofi, in functie de preferintele tale. Rochia este fabricata in Romania, are o croiala lejera, prezinta un decolteu rotund, accesorizat cu elemente aurii și se inchide la spate cu nasturi. Modelul decorativ din banda satinata neagra este cel care confera rochiei un aer aparte. 

Bineinteles, trebuie sa iti prezentam si o Rochie lejera alba cu print rosu. Aceasta poate fi purtata ori de cate ori vrei sa aduci zambetul pe buzele colegilor de munca, deoarece este o piesa vestimentara deosebita, care emana bucurie. Se potriveste oricui si cu siguranta este una dintre rochiile pe care le vei alege in zilele in care vrei sa te inveseleasca hainele. Chiar daca are un imprimeu destul de ,,incarcat”, nu trebuie sa iti faci griji, deoarece se poate asorta extrem de usor. Nu mai este nevoie nici sa porti accesorii complicate: alege doar o pereche de cercei si un inel si ai tinuta ideala pentru birou. 

Daca ti-au placut recomandarile noastre, nu ezita sa le comanzi din magazinul online Trend Land. 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș