Cum te imbraci pentru un botez de vara aceasta?

Vara aceasta este sezonul botezurilor si cu siguranta vei participa macar la un eveniment de acest gen. Chiar daca in general botezurile sunt mai relaxate cand vine vorba despre tinute, nu inseamna ca trebuie sa alegi cateva articole vestimentare la intamplare. Iti recomandam sa optezi pentru o tinuta in conformitate cu locatia si specificul evenimentului, o tinuta in care sa te simti excelent. Daca vei participa si la ceremonia de la biserica, atunci poti opta pentru doua tinute, in functie de preferintele tale. In continuare, iti vom prezenta cateva recomandari pentru botezurile de vara aceasta. 

 

Reguli generale pentru tinuta de botez:

Chiar daca botezul va fi un eveniment lejer, in familie, ar trebui sa tii cont de cateva reguli care te vor ajuta sa alegi tinuta perfecta: 

  • alege intotdeauna un decolteu discret, nu amplu 

  • spatele nu ar trebui sa fie gol 

  • de preferat sa optezi pentru rochii elegante sau fuste midi sau lungi, niciodata fuste scurte. 

 

Sfaturi pentru alegerea tinutei ideale pentru botez:

Daca nu stii ce sa alegi si consideri ca nu stii daca tinuta gandita de tine s-ar potrivi, nu trebuie sa iti faci griji. Avem pentru tine cateva sfaturi pe care te rugam sa le iei in considerare, astfel incat sa gasesti repede si usor tinuta ideala: 

  • opteaza pentru croieli drepte, lejere, in clos sau in A, niciodata pentru croieli mulate 

  • de preferat ar fi sa optezi pentru culori pastelate, insa daca doresti poti alege si tinute colorate, singura conditie sa nu fie culori stridente 

  • ori de cate ori ai ocazia, alege imprimeuri, de preferat florale; acestea sunt excelente, mai ales vara si transmit bucurie si optimism

  • cel mai bine este sa alegi fie o fusta si o bluza, ambele cu o croiala deosebita si eleganta, fie o rochie midi sau lunga, in functie de locatia unde se desfasoara botezul 

  • alege si un sal elegant, care sa se potriveasca tinutei, in cazul in care in ziua botezului va fi mai frig 

  • sa nu uitam de incaltaminte: pentru vara, cele mai recomandate incaltari sunt sandalele cu toc gros, pentru un plus de confort, sandalele cu toc subtire, tip stiletto si balerinii. 

Acum ca am stabilit cateva reguli generale pentru alegerea tinutei de botez, vrem sa iti recomandam si cateva rochii excelente, pe care le poti comanda din magazinul nostru online. 

Prima recomandare este aceasta Rochie eleganta roz cu pelerina din voal, de care sigur te vei indragosti din prima. Este confectionata din matase creponata si voal, prezinta captuseala, are o croiala dreapta si dupa cum poti observa, un decolteu discret, rotund, accesorizat cu broderie. 

 

 

Daca preferi rochiile mai simple, dar elegante, atunci aceasta Rochie eleganta ivory cu model in zig-zag ti se va potrivi la fix. Materialul din care este confectionata este brocard texturat cu fir stralucitor discret. Astfel, te vei simti excelent indiferent de temperaturi si vei fi o aparitie extraordinara. Rochia este captusita, are o croiala dreapta, se inchide cu un fermoar ascuns la spate si prezinta maneci scurte. 

 

Speram sa iti fie de folos sfaturile noastre si te asteptam cu drag in magazinul online pentru a-ti comanda rochia!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș