De ce sa alegi o rochie neagra pentru o ocazie speciala?

Rochia neagra este unul dintre cele mai frumoase si elegante obiective vestimentare din garderoba unei femei. Cu toate acestea, multe doamne si domnisoare evita sa poarte rochii de ocazie negre din diverse motive, cel mai adesea fiind invocate miturile stilistice. Pentru a te convinge ca negrul este o alegere foarte buna, indiferent de ocazie, in continuare iti vom da cateva argumente in favoarea unei rochii negre. 

Este usor de asortat

Stii cum se spune: negrul se potriveste la orice si este complet adevarat. Daca nu vrei sa dai gres si nu stii exact cum sa iti asortezi tinuta, alege o rochie neagra si restul culorilor vor veni de la sine. Poti potrivi rochia neagra la pantofi rosii sau nude, la accesorii aurii, argintii, rosii, turcoaz si asa mai departe. Totusi, in functie de ocazie, va trebuie sa acorzi putina atentie nuantelor folosite pentru accesorii, astfel incat sa nu alegi culori neon la o ocazie formala de exemplu. 

Se potriveste oricarei ocazii 

Negrul te scoate din orice impas vestimentar si se potriveste la orice ocazie. Spre exemplu, multe persoane sustin ca negrul nu ar trebui purtat la o nunta, insa daca rochia este deosebita si gasesti accesoriile potrivite care sa ii acorde o nota de veselie si sa alunge ,,preconceptiile” despre faptul ca negrul se poarta doar la evenimente formale, poti purta cu incredere o astfel de piesa vestimentara. Orice te face sa te simti bine si nu incalca regulile de stil te va avantaja cu siguranta. 

Subtiaza vizual silueta

Negrul slabeste: ti se pare cunoscuta expresia? Din punct de vedere vizual, negrul chiar are puterea de a subtia silueta fata de o culoare deschisa. Astfel, daca vrei sa pari mai slaba, atat in poze dar si in viata reala, alege o rochie neagra care urmeaza forma corpului, dar care nu este foarte mulata si cu siguranta vei primi multe complimente. 

O alegere eleganta oricand 

O cina romantica, o gala, o aniversare, o petrecere cu angajatii, o zi de nastere? La toate aceste ocazii poti purta o rochie neagra, eleganta. Oricand doresti sa arati deosebit si nu stii ce sa porti, rochia neagra va fi ,,cea mai buna prietena a ta”, mai ales cand nu ai inspiratie pentru a compune alta tinuta. 

Culoare ideala indiferent de anotimp 

Daca obisnuiesti sa schimbi culorile garderobei in functie de anotimp, probabil porti negru doar iarna si spre finalul toamnei, iar in rest la ocazii atent ales. Din fericire, negrul se potriveste oricand, asa ca iti recomandam cu incredere sa il alegi in orice anotimp si la orice ora din zi. Poti purta negru chiar si vara, cu succes!

In încheiere, am vrea sa stim daca tu porti de obicei rochii negre la ocazii sau daca preferi alte culori!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș