Eleganta sau comoda: indiferent de stilul tau, iata ce bluze nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba

Ai impresia ca niciodata nu stii ce sa imbraci si ce fel de tinute sa mai compui, atat pentru evenimente, cat si pentru zi cu zi? In cazul acesta, ar fi bine sa achizitionezi cateva piese de baza, versatile pe care le poti purta aproape la orice. Printre acestea se numara si bluzele. In continuare, iti vom spune ce tipuri de bluze de dama nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba. 

Bluza rosie 

Incepem prin a-ti recomanda bluza rosie, avand in vedere ca este o piesa vestimentara clasica. Aceasta nu trebuie sa lipseasca in garderoba vreunei femei. Este important sa gasesti nuanta de rosu care te avantajeaza si sa stii in ce imprejurari sa o porti. Astfel, poti purta bluza rosie atat la tinutele de zi cu zi, cat si la evenimente speciale. Daca iti doresti un look casual poti opta pentru o pereche de blugi, pantofi cu sau fara toc si o bluza rosie. Pentru un look elegant, poti purta bluza rosie alaturi de o pereche de pantaloni deosebiti, eventual evazati si pantofi cu toc tip stiletto. Daca iti surade ideea de a achizitiona o bluza rosie, iti prezentam acest model: Bluza rosie cu pliuri asimetrice. Are o croiala lejera, este accesorizata cu trei nasturi aurii si cel mai important, este fabricata in Romania. 

 

Bluza alba 

La fel ca bluza rosie, ar trebuie sa fie un must have pentru orice femeie. Bluza alba poate fi purtata oriunde si accesorizata in orice mod vrei. Poti incerca si o tinuta all white pentru vara, spre exemplu. Bluza alba poate fi purtata cu blugi, cu tot felul de pantaloni sau cu fuste. O poti alege pentru o tinuta office sau pentru o tinuta casual. De asemenea, bluza alba poate fi purtata si la tinute pentru evenimente de zi. Iti recomandam o superba Bluza alba cu dungi albastre si volanase. Bluza este fabricata in Romania, din matase alba cu dungi verticale albastre si are o croiala lejera. Se inchide in fata cu nasture si are maneci trei sferturi cu elastic. Este un model versatil, pe care il poti integra usor in orice tip de tinuta. 

 

Bluza cu buline 

Nu puteam sa nu iti recomandam si o bluza cu un imprimeu clasic, feminin, pe care o vei adora. Este vorba despre bluza cu buline. Acest tip de imprimeu poate fi purtat in multe tipuri de tinute, atat elegante, cat si casual. De aceea, iti prezentam o bluza foarte frumoasa si delicata: Bluza olive cu buline mici negre. Este fabricata in Romania, are un decolteu rotund cu elastic si este croita lejer. Prezinta maneci tip raglan, scurte, cu elastic si volanas. Asa cum poti observa, culoarea este deosebita, iar bulinele mici si negre ii confera un aspect chic. 

Acestea sunt doar o parte dintre bluzele pe care le poti achizitiona de la Trend Land si pe care le poti integra in majoritatea tinutelor tale. Te asteptam pe site pentru a vedea si alte bluze deosebite. 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș