Eleganta si confortul nu se exclud: iata 5 rochii office ideale pentru iarna aceasta!

Ti-ai pregatit garderoba de iarna? Deja putem spune ca sezonul rece si-a intrat in drepturi si probabil simti si tu acest lucru in fiecare zi. Oricat de mare ar fi tentatia de a purta doar haine confortabile cand mergi la birou, nu ceda! Exista solutii astfel incat sa ai o tinuta eleganta si in acelasi timp sa te simti confortabil, indiferent de temperaturi. In acest sens, iti prezentam cinci rochii office pe care le vei indragi din prima clipa si care te vor ajuta sa arati perfect in fiecare zi de iarna! 

Rochiile cu o croiala evazata sunt ideale pentru iarna, deoarece iti asigura confortul de care ai nevoie si iti permit sa le porti cu un cardigan sau cu un sacou pentru un look elegant si deosebit. Recomandarea noastra in acest sens este aceasta Rochie evazata neagra cu insertii verzi. In ceea ce priveste materialul, aceasta este confectionata din stofa fina, care se adapteaza oricaror temperaturi. Prezinta un decolteu rotund, accesorizat cu broderie, maneci trei sferturi cu volane si insertii si se inchide la spate intr-un mod discret. Datorita cromaticii acesteia este foarte usor de asortat. O poti purta atat cu o pereche de cizme, dar si cu pantofi (te poti schimba la birou). 

Daca preferi rochiile cu o croiala dreapta, atunci am vrea sa stim parerea ta despre aceasta: Rochie office bleumarin cu desen floral bordo. Este confectionata dintr-un jerse fin, putin pufos, ideal pentru sezonul rece, in care te vei simti foarte bine. Are o croiala dreapta, care iti va avantaja silueta si un decolteu rotund. Suntem convinsi ca o sa iti placa si imprimeul floral predominant bordo, care scoate orice tinuta din monotonie. 

In cazul in care iti doresti o rochie neagra pentru birou, incearca sa alegi una cu elemente decorative deosebite, nu simpla. Iti garantam ca se va pastra eleganta unei astfel de piese vestimentare si nu vei face nici un compromis in ceea ce priveste dress-code-ul office. Recomandarea noastra este aceasta Rochie neagra cu tiv olive si floare maxi. Este confectionata din stofa elastica, cu un tuseu catifelat si are o croiala dreapta. Manecile trei sferturi prezinta mansete colorate, iar tivul rochiei este decorat cu o floare maxi. Se inchide la spate cu un fermoar ascuns si de asemenea prezinta si un slit la spate.

In zilele in care iti doresti o rochie deosebita, care sa atraga atentia intr-un mod pozitiv, alege-o cu incredere pe aceasta: Rochie evazata neagra cu broderie aurie. Aceasta are o croiala deosebita, care se potriveste oricui, este confectionata din stofa subtire si dantela si are maneci trei sferturi. Iese in evidenta datorita dantelei si broderiei realizata din dantela cu fir auriu si blanita naturala. 


Ultima recomandare de astazi este o rochie cu o culoare deosebita: Rochie office verde cu panglica satinata neagra. Este perfecta atat pentru mers la birou, dar si pentru un eveniment la care nu este nevoie de o tinuta mult prea eleganta. Prezinta buzunare decorate cu panglica satinata neagra, un decolteu rotund accesorizat cu broderie neagra si maneci trei sferturi.

In incheiere, am vrea sa stim ce parere ai despre rochiile prezentate: pe care ai alege-o?

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș