Eleganta si diferita in aceasta toamna cu rochii office de la Trend Land

Te-ai plictisit de garderoba ta pentru locul de munca si ai nevoie de o schimbare? In cazul acesta, iti prezentam cateva rochii office din noua colectie de la Trend Land pe care cu siguranta le vei aprecia si le vei comanda pentru aceasta toamna. 

Combinatia de albastru cu maro este una dintre cele mai frumoase pentru toamna, asa ca iti recomandam sa ai in garderoba cat mai multe astfel de piese vestimentare. In ceea ce priveste tinutele office, poti opta pentru aceasta Rochie albastra din voal cu imprimeu floral maro. Este realizata dintr-un voal foarte placut la atingere, are o croiala in clos, fusta este plisata pentru un plus de eleganta. In partea de sus, rochia se caracterizeaza printr-un decolteu parte peste parte. Poti purta rochia pana spre sfarsitul toamnei, avand in vedere ca are maneci lungi si ca este captusita. 

Cand ai purtat ultima data o rochie in carouri? Pentru mers la birou, acest tip de imprimeu este exceptional, asa ca ti-l recomandam cat mai des posibil. Daca nu stii ce sa alegi, pentru toamna acasta se potriveste foarte bine aceasta Rochie in carouri maxi cu insertii maro si aspect suprapus. Un lucru interesant de mentionat despre aceasta este faptul este fabricata in Romania, asa ca ai un motiv in plus sa o cumperi. Este confectionata din stofa maro uni si stofa maro in carouri albe, ceea ce ii confera un aspect suprapus pe care cu siguranta il vei adora. Are o croiala lejera, astfel incat se va potrivi oricui, prezinta un decolteu rotund, accesorizat cu fundita si se inchide la spate cu un nasture. Manecile trei sferturi iti permit sa o porti oricand pe parcursul acestui anotimp. 

Tot o rochie in carouri iti recomandam si de data aceasta. Putem spune ca este o rochie clasica, perfecta atat pentru a merge la locul de munca, dar si pentru diverse evenimente lejere de zi. Este vorba despre superba Rochie in carouri alb-negre cu insertii negre si aspect suprapus. Cu siguranta acest tip de carouri iti aduce aminte de scoala sau de fustele mamei sau ale bunicii, deoarece este un imprimeu clasic, ce nu se va demoda prea curand si care se potriveste oricui, indiferent de varsta. Aceasta rochie este confectionata din stofa si jerse, are o croiala lejera si prezinta un decolteu accesorizat cu fundita. Manecile sunt trei sferturi si prezinta mansete, iar inchiderea se realizeaza discret, la spate, cu un nasture. De asemenea, trebuie mentionat ca rochia este fabricata in Romania. 

Nu puteam sa nu iti recomandam si o rochie cu animal print, avand in vedere ca toamna este sezonul perfect pentru acest imprimeu. Este vorba despre aceasta Rochie office cu animal print si esarfa neagra pe care cu siguranta vei dori sa o porti cat mai des posibil. Este eleganta si se potriveste atat la locul de munca, dar si la diverse evenimente de zi.

 

Speram sa alegi macar una dintre aceste rochii pentru o purta toamna aceasta. 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș