Esti in cautarea rochiei perfecte pentru un Revelion in familie? Iata sugestiile noastre!

Finalul de an se apropie cu pasi repezi, asa ca probabil te gandesti la petrecerea de Revelion. Anul acesta a fost unul diferit din toate punctele de vedere, asa ca nici nu poate fi vorba despre petreceri mari sau organizate in localuri. Cu toate acestea, cu siguranta poti fi si tu de acord ca anul 2020 ne-a reinvatat cum sa apreciem timpul petrecut alaturi de familie si de prietenii foarte apropiati, asa ca nici Revelionul nu trebuie sa faca exceptie. Cel mai bine este sa petreci alaturi de familie si sa va bucurati impreuna de clipe minunate. Totusi, nu neglija tinuta: chiar daca nu vei merge intr-un local, nu inseamna ca nu trebuie sa te aranjezi. De aceea, iti prezentam in continuare cateva rochii de Revelion pe care le poti purta la o petrecere in familie! 


Se spune ca in noaptea de Revelion este bine sa porti rosu, pentru a atrage toate energiile pozitive si pentru a avea prosperitate in Noul An. Poti opta atat pentru accesorii sau pantofi rosii, insa noi iti sugeram sa alegi o tinuta cu adevarat speciala: o rochie rosie, care sa atraga toate privirile. In acest sens, iti recomandam cu incredere aceasta Rochie rosie cu fir lame si maneci din dantela. Este croita drept, astfel ca se potriveste indiferent de silueta ta, are un decolteu rotund cu insertii de tull elastic si maneci evazate. Suntem convinsi ca o sa adori combinatia dintre dantela si culoarea rosie.

Noaptea dintre ani este momentul perfect pentru a purta tinute cat mai atractive, tinute memorabile. Una dintre cele mai bune alegeri pe care o poti face este reprezentata de o rochie cu paiete, deoarece te vor face sa stralucesti din toate punctele de vedere. De aceea, iti recomandam o Rochie cu paiete aurii si maneci cu volane. Aceasta rochie are o eleganta aparte, datorata combinatiei dintre manecile realizate din tulle delicat, cu garnitura din paiete si faptul ca toata rochia este acoperita de paiete aurii.

Daca iti plac materialele clasice, grele, feminine si atemporale, cu siguranta vei aprecia si aceasta Rochie din catifea neagra cu paiete. Catifeaua reprezinta intotdeauna cea mai buna alegere pentru un eveniment important, asa cum este si Revelionul. Rochia este combinatia ideala intre catifea, tulle si aplicatii sclipitoare, din paiete si se potriveste oricarei siluete datorita croielii drepte. Prezinta o platca fata-spate din tulle negru elastic cu insertii din catifea, un decolteu rotund discret si se inchide cu un fermoar ascuns.

Iti doresti o rochie care sa iasa in evidenta datorita culorii? Atunci alege aceasta superba Rochie dreapta verde cu broderie neagra. Este ideala daca iti doresti un look tineresc, dar elegant in acelasi timp. Verdele simbolizeaza renasterea, reinnoirea si echilibrul, asa ca este o culoarea ideala pentru trecerea in Noul An. Rochia este confectionata din stofa elastica si este accesorizata cu broderie neagra. Are maneci trei sferturi cu volane, decorate cu broderie neagra si franjuri.

Ultima recomandare din aceasta serie este ideala pentru persoanele care isi doresc o rochie lejera: Rochie din voal cu animal print mov. Stim ca animal print-ul poate fi controversat, insa daca stii cum sa il porti, vei avea o surpriza placuta in ceea ce priveste modul cum arata tinuta per total. Rochia prezinta un tiv asimetric, maneci lungi cu elastic la mansete si anchior.

In incheiere, am vrea sa stim care este rochia ta preferata dintre cele prezentate!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș