Esti invitata la o petrecere in familie? Uita de rochii si alege un compleu elegant!

Anul acesta a fost cu siguranta cel mai greu pentru noi toti, din multe puncte de vedere, asa ca evenimentele si petrecerile nu au mai reprezentat o prioritate, mai ales ca nici nu au mai putut fi organizate. Insa, acest lucru ne-a facut sa apreciem mai mult timpul petrecut cu persoanele dragi si sa punem mai mult accent pe ceea ce conteaza cu adevarat. Cand se vor putea organiza din nou evenimente, in siguranta, probabil te vei gandi de doua ori inainte daca sa participi la acel eveniment doar ,,din obligatie” sau daca vei alege sa mergi undeva alaturi de familie sau de prieteni.

Cu toate ca nu mai pot fi organizate petreceri asa cum ne-am fi gandit, totusi se pot sarbatori evenimente restranse in familie, acasa. In acest sens, pe langa pregatirile specifice, va trebui sa te gandesti si la tinuta pe care o vei purta. Trebuie sa fie o tinuta eleganta, dar totodată potrivita pentru un astfel de eveniment. Spre exemplu, nu vei putea purta o rochie lunga sau eventual una cu trena. Alege in schimb o rochie midi sau chiar una scurta (depinde ce se sarbatoreste) sau o tinuta compusa dintr-o pereche de pantaloni si o bluza deosebita. 

Daca iti doresti o tinuta cu adevarat deosebita, care sa se potriveasca si pentru o petrecere acasa, noi iti recomandam compleuri de dama. Stim ca poate la prima vedere vei spune ca nu sunt tocmai potrivite, insa dupa ce vei citi in continuare, cu siguranta le vei acorda o sansa si nu doar pentru petrecerile organizate acasa. Compleurile pe care le poti achizitiona in aceasta perioada de la Trendland sunt fabricate in Romania, din cele mai bune materiale si au croieli moderne, care se potrivesc oricui. In continuare, iti prezentam cateva dintre preferatele noastre. 

Acest Costum alb-bleumarin bluza si fusta este ideal fie pentru a participa la o cununie civila, fie pentru un botez. Are un aspect elegant, dar modern in acelasi timp si datorita croielii sale, se va potrivi perfect oricui. Este confectionat din jerse (alb cu imprimeu bleumarin) si este fabricat in Romania. Bluza are o croiala lejera, prezinta maneci trei sferturi cu volane si un decolteu rotund. Fusta este conica si in talie are un elastic.

Daca vrei un compleu mai elegant, distins, recomandarea noastra este aceasta: Costum tricotat camel bluza si fusta. Este perfect pentru perioada rece, fiind confectionat din tricot fin, de culoare camel si il vei putea purta si cu alte ocazii si de ce nu, chiar si la locul de munca. Bluza este croita lejer, prezinta un decolteu rotund si maneci cu dantela neagra si volane incretite. Fusta este captusita si are o croiala conica. Si acest compleu este fabricat in Romania, din cele mai bune materiale si cu atentie la detalii. 

Asadar, daca urmeaza un eveniment in familie si nu stii ce sa imbraci, speram sa acorzi importanta si acestor compleuri deosebite. Cu siguranta te va surprinde cat de comode si de usor de asortat sunt!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș