Esti invitata la un botez? Alege sa porti una dintre aceste rochii albastre superbe!

 

Ai fost invitata recent la botezul unui baietel si nu stii ce tinuta sa alegi? Desi nu este o regula sa porti o culoare anume la botez este foarte posibil ca parintii sa organizeze o petrecere a carei culori principale sa fie ori albastru, ori roz. Asa ca nu ar fi deplasat daca ai purta o rochie intr-o astfel de culoare, din contra. 

 

Iar daca nu esti multumita de ce ai gasit in magazinele fizice, iti recomandam sa iti indrepti atentia si spre cele online. Varietatea de rochii este mult mai mare, preturile sunt mai bune si vei avea sansa de a purta o rochie pe care sigur nu o vei intalni si la alta invitata! Daca nu stii ce sa cauti, in continuare iti oferim cateva sugestii de rochii de botez albastre. 

 

O rochie potrivita oricarui tip de silueta si care se potriveste perfect pentru a fi purtata la un botez este Rochia albastra cu broderie. Aceasta este confectionata din stofa subtire, elastica si are o croiala dreapta. Datorita acestor caracteristici, nu va trebui sa iti faci probleme in privinta siluetei si nici sa te gandesti daca este o rochie adecvata evenimentului. Este captusita, are anchior si maneci lungi din voal, decupate. Acestea ii confera un plus de eleganta si o scot din anonimat. Rochia este decorata si cu un tiv accesorizat cu broderie albastra, detaliu despre care suntem siguri ca te-a surprins placut!

 

 

Ideala chiar si pentru o nasa de botez, Rochia albastra cu perle surprinde datorita manecilor clopot si accesoriului cu perle de la baza gatului. Este confectionata din crep (stofa subtire), are o croiala ce evidentiaza discret talia si in partea superioara a manecilor se regasesc insertii cu broderie florala. Este o rochie extrem de comoda, insa de o eleganta aparte, care suntem convinsi ca o sa iti fure inima din prima clipa in care o sa o vezi!

 

 

Daca vrei sa porti o rochie care sa iasa in evidenta datorita croielii clasie, superbe, iti recomandam Rochia albastra in clini cu maneci din dantela. Dintotdeauna, rochiile in clini au fost apreciate si au fost purtate la evenimente unde se cere o tinuta eleganta, dar au fost si integrate cu succes in tinutele de zi. Aceasta rochie are o croiala lejera, fiind confectionata din stofa subtire si eleastica si de asemenea are o croiala dreapta, astfel incat sa se potriveasca oricarui tip de silueta. Manecile sunt realizate din dantela cu aspect floral, iar decolteul este accesorizat cu o brosa eleganta.

 

 

Pentru un look in care vrei sa pui accent pe bijuterii sau accesorii, iti sugeram sa alegi Rochia albastra cu tull elastic. Materialul din care este confectionata este triplu-voal elastic, iar manecile sunt realizate din tull delicat. Are o croiala dreapta si un decolteu rotund, acoperit de tull. Atractia principala a acestei rochii este reprezentata de manecile usor bufante, care se leaga cu un siret albastru.

 

 

Si nu in ultimul rand, iti recomandam si o Rochie albastra cu voaluri suprapuse si strasuri. Aceasta este potrivita in primul rand pentru vara, datorita materialelor vaporoase din care este confectionata. Este accesorizata cu mici strasuri pe tiv, iar la spate se inchide cu ajutorul unei panglici.

 

 

 

In incheiere, am vrea sa stim ce parere ai despre aceste rochii si pe care ai alege-o daca vei fi invitata la vreun botez!

 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș