Esti invitata la un botez ce se va desfasura intr-o locatie exclusivista? Iata recomandarile noastre de tinute!

 

Spre deosebire de nunta, botezul este un eveniment ce se poate organiza in orice perioada a anului, fara a tine cont de Posturile Ortodoxe. De aceea, chiar si perioada de inceput de primavara, cea in care ne aflam acum, este ideala pentru a crestina un copil. 

 

De aceea, este foarte posibil sa fi primit si tu o invitatie la un eveniment atat de emotionant cum este botezul. Si tot spre deosebire de nunta, botezul este de cele mai multe ori un eveniment mai restrans, la care participa doar familia si prietenii foarte apropiati, petrecerea desfasurandu-se fie acasa la parinti, fie la nasi sau la un local nu foarte mare. 

 

Totusi, sunt unii parinti care vor sa impartaseasca bucuria crestinarii copilului cu foarte multe persoane, de aceea aleg sa organizeze o petrecere de botez cu sute de invitati. In orice caz, important este ca oamenii sa se simta foarte bine, sa ii ureze toate cele bune proaspatului crestin si bineinteles, sa ramana cu amintiri superbe!

 

Daca vei onora invitatia la un botez cat de curand, probabil vei incepe sa te gandesti la tinuta ideala. In cazul in care nu stii cum sa o alegi, iti vom da in continuare cateva sfaturi simple! In primul rand, alege tinuta in functie de preferintele tale si de locatia in care se va desfasura evenimentul. O tinuta mai relaxata poate fi purtata daca petrecerea este organizata la casa parintilor sau nasilor. Apoi, poti purta o tinuta intr-o culoare vesela, pentru a marca fericitul eveniment: poti alege un galben-pai, un baby blue sau un roz pudrat. Insa, mai mult ca sigur iti faci griji in legatura cu tinuta pe care ai putea sa o porti daca esti invitata la o petrecere ce se va desfasura intr-o locatie exclusivista! Nu-i nici o problema, pentru ca iti vom prezenta in continuare cateva recomandari de rochii de botez, ideale pentru o astfel de imprejurare. 

 

Asa cum iti spuneam mai sus, culorile vii sunt perfecte pentru o astfel de petrecere. De aceea, iti recomandam Rochia rosie cu fir argintiu. Aceasta are o croiala superba, in clos si un decolteu rotund cu umerii lasati. Are un aspect elegant si totodata usor vintage, asa ca suntem convinsi ca o vei gasi deosebita.

 

 

Galbenul este culoarea bucuriei, asa ca poti alege o Rochie mustar cu broderie aurie. Aceasta culoare este una care nu se va demoda niciodata si o poti purta chiar si la alte evenimente dupa acest botez. Este o rochie cu o croiala dreapta, ce se va potrivi oricarei siluete si pe care suntem siguri ca o vei adora!

 

 

 

Iar daca iti place dantela, suntem siguri ca vei adora urmatoarea rochie: Rochie bleumarin cu fir lame si maneci din dantela. Se potriveste pentru a fi purtata in cazul botezului unui baietel, de exemplu. Suntem siguri ca o sa adori manecile deosebite din dantela.

 

 

 

In incheiere, speram ca sfaturile si recomandarile noastre sa iti fie de folos in alegerea rochiei ideale pentru botezul la care esti invitata!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș