Fii atractiva zi de zi cu aceste 5 rochii din noua colectie!

 

Oricat de grele ar fi diminetile, o tinuta pe placul tau te va inveseli pe loc. Alege o rochie superba, o pereche de pantofi eleganta si comoda, geanta preferata si pentru ca este toamna, un sacou sau un blazer adecvat. Va fi suficient sa te uiti in oglinda si ti se va schimba toata starea de spirit. Te incurajam sa iti schimbi garderoba sau sa o completezi cu rochii de zi superbe, pe care le poti comanda de la Trendland.ro, iar in continuare iti prezentam cateva dintre preferatele noastre! 

  1. Rochie office din jerse peliculizat cu print floral alb-negru

Daca te-ai plictisit de rochii clasice pentru birou, atunci iti recomandam aceasta superba piesa vestimentara, pe care o poti purta chiar si daca ai o sedinta importanta. Este usor de asortat si suntem siguri ca vei primi complimente pentru alegerea acesteia. Rochia este fabricata in Romania, este croita lejer, astfel ca se va potrivi oricui si te vei simti excelent purtand-o, avand in vedere ca este confectionata dintr-un jerse fin, usor elastic. Un mare plus al acestei rochii este reprezentat de prezenta buzunarelor functionale. 

 

  1. Rochie lejera gri cu print floral discret si volanas la tiv

Pentru zilele calduroase de la inceput de toamna, iti sugeram sa alegi aceasta rochie lejera. Dupa cum poti observa, are o cromatica perfecta pentru mersul la birou, care nu iese in evidenta foarte mult. Imprimeul discret infrumuseteaza tinuta, alaturi de volanasele delicate plasate la maneci si la tiv. Aceasta rochie este confectionata in Romania, din voal, este captusita si croita lejer. Inchiderea se face prin intermediul unui nasture la spate. 

 

  1. Rochie office maro cu buline bej

Tot din categoria rochiilor cu imprimeuri delicate iti prezentam si aceasta minunata piesa vestimentara. Este o rochie delicata, perfecta pentru toamna aceasta, ce te va ajuta sa te simti excelent purtand-o. Este confectionata din jerse fin, usor elastic si are o croiala lejera, astfel ca se potriveste oricui. Cu siguranta vei aprecia si buzunare functionale, pe care le poti utiliza pentru a-ti incalzi mainile in zilele mai friguroase sau pentru a purta telefonul si alte mici obiecte de care ai nevoie. 

  1. Rochie lejera din voal camel cu imprimeu floral

Nu-i asa ca si pe tine te incanta rochiile cu imprimeul floral? Nu ne putem satura de acestea si iti recomandam sa ai cat mai multe in garderoba. Sunt piese vestimentare clasice, perfecte pentru zi cu zi, care nu se vor demoda niciodata. Aceasta rochie poate fi asortata foarte simplu, avand in vedere cromatica si imprimeul. Este suficient sa alegi o pereche de cercei si o pereche de pantofi lacuiti. 

 

 

  1. Rochie cu carouri roz si maneci din voal

Nu puteam sa nu iti recomandam si o rochie in carouri. De o astfel de piesa vestimentara te vei putea bucura mult timp de acum inainte, deoarece nu se demodeaza. Asa cum poti observa, are o cromatica superba, iar carourile se imbina foarte frumos. Manecile dau rochiei un plus de eleganta si de rafinament. 

 

In incheiere, am vrea sa stim care dintre aceste rochii este pe placul tau!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș