Fii chic la inceput de vara cu rochiile de zi vaporoase de la Trend Land

Inceputul verii poate fi de cele mai multe ori derutant din punct de vedere stilistic. Chiar daca temperaturile sunt ridicate, nu stii niciodata cand poate incepe ploaia. De aceea trebuie sa ai in geanta un cardigan foarte subtire, care sa iti completeze tinuta si pe care sa il folosesti cand pleci de la job, in cazul in care vremea s-a schimbat brusc. In ceea ce priveste alegerea tinutelor pentru zi, consideram ca este destul de simplu: cat mai multe rochii. De ce sa nu profiti de vremea excelenta pentru a purta tinute cat mai confortabile, chic si care sa te puna in valoare? 

Pentru acest inceput de vara si nu numai, iti recomandam rochii de zi vaporoase din noua colectie Trend Land. Sunt rochii usor de asortat, usor de purtat si care iti vor aduce numeroase complimente. Poti opta pentru diverse modele, imprimeuri si culori. Ai la dispozitie rochii croite larg, rochii care pun talia in evidenta, rochii cu un aer romantic, avand umerii goi si multe altele. Va fi foarte usor sa gasesti modele care sa iti placa din toate punctele de vedere. In continuare iti prezentam cateva dintre modelele care se potrivesc oricui, ideale pentru inceput de vara. 

Aceasta Rochie eleganta alba cu lalele imprimate este ideala pentru zilele in care vrei un look sofisticat. O poti purta in numeroase contexte: la locul de munca, la un pranz cu prietenii, la un eveniment de zi, poate chiar si la un botez sau la o cununie civila. Este o rochie versatila care se va integra perfect in garderoba ta si pe care o poti accesoriza in numeroase moduri. In plus, este captusita pentru a arata excelent in orice moment al purtarii si pentru un plus de confort. 

Pentru ca am mentionat mai devreme rochiile romantice, care lasa umerii la vedere, neaparat trebuie sa iti recomandam un astfel de model. Este vorba despre aceasta Rochie lejera gri cu flori roz si cordon in talie. Are o croiala lejera si este confectionata dintr-un material foarte fin, tip matase. Tivul este asimetric si prezinta maneci scurte cu decupaje si bride. Talia este accesorizata cu un cordon detasabil, astfel ca iti poti accentua silueta oricand doresti. 

Una dintre cele mai frumoase culori ale verii este albastru, cu toate nuantele sale. Iti recomandam sa porti cat mai multe rochii in nuante de baby blue, albastru marin si chiar si aqua. Astfel, sugestia noastra este o Rochie aqua cu imprimeu in degrade. Are o croiala dreapta si poate fi purtata cu succes chiar si la un eveniment de zi, deoarece este eleganta. Este confectionata din stofa usor elastica, are un decolteu rotund si maneci scurte. Se inchide la spate cu un fermoar si tot la spate, pentru un confort ridicat si un plus de eleganta prezinta un mic slit. 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre, iar daca vrei sa vezi mai multe modele de rochii de zi, te asteptam in magazinul nostru online. 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș