Fuste de primăvară perfecte pentru orice ocazie, de la Trendland.ro

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/UIbIrw-bt_8

În sfârșit, temperaturile ne permit să ne schimbăm garderoba și să integrăm încet, încet, câte o piesă vestimentară ideală pentru sezonul cald. Probabil abia ai așteptat să te bucuri din nou de fuste și rochii deosebite, pe care să le porți atât la birou, dar și în timpul liber. De aceea, în continuare îți prezentăm câteva fuste dama pe care le poți achiziționa de la Trendland.ro și care își vor găsi ușor loc în colecția ta! 

Îți dorești piese vestimentare versatile, care să se potrivească în orice situație și pe care să le integrezi în diferite ținute cu ușurință? În acest caz, îți recomandăm o Fustă conică neagră cu buline și elastic în talie. Este fabricată în România, din stofă elastică, iar datorită materialului și croielii, se va așeza perfect pe corp. În talie are un elastic, pentru un plus de confort și pentru a rămâne fixată pe tot parcursul zilei. Spuneam că poți purta această fustă oriunde îți dorești, datorită culorii și imprimeului cu buline mici. Integreaz-o în ținute office sau în ținute pentru evenimente de zi și cu siguranță vei primi complimente. 

Chiar dacă foarte multe femei preferă fustele în culori închise sau neutre, îți recomandăm ca măcar primăvara și vara să incluzi cât mai multă culoare în garderoba ta. În acest sens, îți prezentăm o Fusta conica verde, pe care o poți purta atât la bluze și cămăși simple, uni, dar și cu diferite imprimeuri. Este o fustă fabricată în România, din stofă elastică și căptușită. În partea din față este accesorizată cu o fundiță aurie, iar la spate se închide cu un fermoar ascuns. Este bine de știut și faptul că prezintă un mic slit la spate.

Din garderoba ta nu ar trebui să lipsească măcar o fustă în cloș, așa că îți sugerăm această superbă Fusta clos neagra cu imprimeu exotic. Ca și precedentele, este fabricată în România, iar materialulul este foarte bun: bumbac imprimat. Fusta se închide cu un fermoar ascuns la spate, prezintă o betelie înaltă și are buzunare laterale funcționale. Datorită imprimeului, este ideală pentru diverse evenimente de zi, dar și pentru mers la locul de muncă. Având in vedere cromatica, îți recomandăm să o transformi în piese vestimentară principală a ținutei și să o asortezi cu bluze uni. 

De când nu ai mai purtat o fustă din denim? Cea pe care ți-o prezentăm în continuare este diferită, dar cu siguranță va fi pe placul tău. Este vorba despre o Fustă din denim cu print floral, care va adăuga o notă de extra-feminitate fiecărei ținute. Este accesorizată cu o fundiță lila în talie, se închide la spate cu un fermoar ascuns, are croială în cloș cu betelie și un tiv cu bordură roz.

Ultima, dar nu cea din urmă, este o Fustă kaki cu pliuri. Îți recomandăm să ai curajul să porți cât mai des fuste scurte, deoarece se integrează perfect în aproape orice tip de ținută. Aceasta este realizată din bumbac, prezintă pliuri duble față-spate și se închide la spate cu un fermoar ascuns. 

La final, am vrea să știm care dintre aceste fuste este cel mai mult pe placul tău!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș