Iarna este abia la inceput, asa ca alege cei mai frumosi pantaloni eleganti pentru tinute office!

Iarna este abia la inceput, in unele orase deja a nins de cateva ori si oficial, putem spune ca am trecut la garderoba pentru sezonul rece. In cazul in care nu stii ce tinute sa alegi dimineata, cand mergi la serviciu, avem cateva recomandari pentru tine. Cel mai simplu este sa optezi pentru o tinuta compusa din pantaloni eleganti si bluza sau camasa. In continuare, iti prezentam cele mai frumoase cinci perechi de pantaloni pentru iarna aceasta, pe care ii poti comanda de la Trendland!

Unul dintre cele mai frumoase imprimeuri, care nu se va demoda niciodata este cel cu buline. Daca si tie iti place, atunci trebuie sa acorzi atentie acestor Pantaloni negri cu buline mici gri. Chiar daca ne referim la tinute office, nu inseamna ca articolele vestimentare trebuie sa fie uni, din contra. Poti integra anumite imprimeuri, pastrand astfel linia eleganta specifica tinutelor office. Acesti pantaloni sunt confectionati din stofa subtire, elastica si sunt croiti conic. Prezinta buzunare functionale in partea din fata si buzunare aplicate la spate. Talia este inalta, astfel incat sunt foarte comozi de purtat si iti vor pune silueta in evidenta.

Ramanem in zona imprimeurilor si iti prezentam si aceasta pereche de Pantaloni conici gri cu carouri fine negre. Alaturi de buline, carourile reprezinta un alt tip de imprimeu care va fi mereu in tendinte si care se potriveste perfect tinutelor office. Acesti pantaloni pot fi purtati cu succes atat la pantofi eleganti, dar si la botine. Sunt confectionati din stofa subtire si elastica, au o croiala conica si prezinta buzunare functionale, accesorizate cu elemente aurii. 

Din garderoba pentru mers la birou nu trebuie sa iti lipseasca macar o pereche de pantaloni negri, clasici. Acestia se potrivesc atat la camasi, cat si la bluze elegante si sunt adecvati pentru orice imprejurare. Recomandarea noastra este aceasta pereche de Pantaloni office din stofa elastica. Sunt fabricati in Romania, au o croiala conica, prezinta o dunga cusuta pe partea din fata, sunt accesorizati cu o fundita aurie si se inchid cu nasture si fermoar. Cu siguranta vor fi articolul vestimentar pe care il vei purta cel mai mult, avand in vedere ca negrul se potriveste la orice, iar croiala este ideala pentru a fi purtati cu orice alta piesa vestimentara in partea de sus. 

Pentru zilele in care iti doresti o pata de culoare adaugata tinutei, avem sugestia ideala pentru tine: Pantaloni conici bordo cu buzunare. Acestia vor alunga monotonia tinutelor de iarna si iti vor pune silueta in evidenta. Sunt confectionati din stofa elastica, au buzunare aplicate si se inchid cu fermoar si nasture auriu. In plus, sunt fabricati in Romania.

Ultima recomandare din aceasta serie este reprezentata de aceasta pereche de Pantaloni conici bej din bumbac satinat. Stim ca iarna este posibil sa ai o anumita retinere in a purta pantaloni deschisi la culoare, insa nu ar trebui. Sunt confectionati din bumbac, ceea ce inseamna ca iti vor tine de cald si iti vor permite sa te misti in voie, avand in vedere ca sunt elastici. 

In incheiere, am vrea sa stim care dintre aceste perechi de pantaloni este pe placul tau si de ce!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș