Iata ce rochii elegante poti purta daca esti invitata la o cununie civila

Ultimele saptamani din primavara sunt de obicei rezervate cununiilor civile. Astfel, indragostitii pot scapa de emotii inainte de cununia civila si pot gasi un al doilea motiv pentru a sarbatori. De obicei, data cununiei civile se afla cu foarte putin timp inainte, astfel ca si invitatiile sunt facute in graba. Bineinteles, cei doi indragostiti pot mentiona luna in care vor sa se casatoreasca si astfel te poti pregati daca te-au invitat. In general, cununia civila este mai lejera decat cea religioasa, din multe puncte de vedere, inclusiv vestimentatia. De aceea, in continuare iti vom prezenta trei rochii elegante pe care le poti purta daca esti invitata la o cununie civila. 

Preferi rochiile simple din punct de vedere al cromaticii si croielii? Atunci, ce spui de o rochie evazata din voal? Cu siguranta o vei indragi in prima clipa in care o vei vedea. Este vorba despre superba Rochie evazata din voal bleumarin cu broderie aurie la decolteu. Incepem prin a-ti spune ca este fabricata in Romania, asa ca ai un prim motiv pentru a o achizitiona. Are o croiala lejera, se inchide la spate cu un nasture si prezinta maneci scurte din voal, evazate. Avand in vedere felul in care este croita i se potriveste oricui. Materialele sunt lejere, ceea ce inseamna ca poate fi purtata chiar si pe timpul verii. Cel mai interesant detaliu la aceasta rochie este broderia florala aurie din partea de sus a rochiei. Este elementul elegant de care avea nevoie aceasta piesa vestimentara pentru a iesi in evidenta. 

Cine nu adora rochiile care evidentiaza talia? Indiferent de tipul tau de silueta, nu poti da gres cu o astfel de rochie. Exista un model potrivit pentru toate marimile, astfel ca vei putea purta fara probleme o astfel de piesa vestimentara. Sugestia noastra? O superba Rochie clos mov cu margelute argintii in talie. Si aceasta este fabricata in Romania, este captusita si confectionata din cel mai bun voal. Prezinta un decolteu rotund, discret, se inchide in lateral cu un fermoar ascuns si are maneci scurte, evazate, cu decupaje. Asa cum probabil ai remarcat deja, rochia are o croiala in clos cu fronseuri in talie si de asemenea prezinta margelute argintii in talie. Este o piesa vestimentara pentru alegerea careia vei primi complimente. 

Rochiile in clos au fost intotdeauna un exemplu de eleganta si pot fi purtate cu succes oriunde si oricand, chiar si la un asa eveniment important cum este o cununie civila. Astfel, recomandarea noastra este o Rochie clos roz cu cordon din dantela. Este o piesa vestimentara captusita, confectionata din voal, ce prezinta maneci scurte evazate cu decupaje. In talie, prezinta fronseuri si de asemenea un cordon fals, care evidentiaza zona. Suntem siguri ca te va fermeca aceasta rochie si ca vei dori sa o porti nu doar o data. 

In magazinul nostru online vei mai descoperi si alte modele de rochii elegante, ideale pentru cununia civila! 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș