Indiferent de silueta, alege o rochie cambrata pentru o aparitie reusita!

 

In ziua de astazi, se pune foarte mult accent pe aspectul fizic, pana la un nivel exagerat. Standardele create pe retelele de socializare nu sunt reale, pentru ca foarte multe doamne si domnisoare isi modifica exagerat fotografiile, iar acest lucru influenteaza negativ persoanele care le urmaresc si care spera ca vor ajunge sa arate intr-o zi asa, recurgand chiar la diete drastice, cu urmari negative pentru sanatate. Totusi, ar trebui sa fiti mai atenti la persoanele pe care le urmariti in mediul online pentru ca este destul de usor sa va dati seama care sunt fotografiile prelucrate, daca priviti cu putina atentie. 

 

Nu trebuie sa aratati ca modelele din reviste, pentru ca si acele fotografii sunt retusate. Cel mai important este in primul rand, sa fiti sanatoase! Daca nu puteti avea un abdomen plat in mod natural, este in regula. Nu trebuie sa luati anumite suplimente alimentare sau sa va chinuiti cu diete nesanatoase pentru a mentine un rezultat creat artificial. Unele persoane vor avea abdomenul lucrat fara prea mult efort pentru ca genetic, procentul de grasime din corpul lor nu poate depasi o anumita limita. Bineinteles, vorbim despre persoane care au totusi grija si la alimentatie.

 

Ce puteti face pentru a arata bine in orice situatie este sa va imbracati adecvat, indiferent daca mergeti la o cina romantica, daca iesiti cu prietenii, daca participati la un eveniment business sau la o petrecere de nunta. Hainele conteaza foarte mult, asa ca invatati sa va imbracati adecvat siluetei, indiferent de numarul de kilograme. Tipul de silueta nu se schimba indiferent de greutate, asa ca este important sa stiti cum sa va puneti in evidenta atuurile si sa ascundeti anumite zone care nu sunt tocmai punctele voastre forte. 

 

Iar daca va doriti rochii in care sa aratati excelent, va recomandam intotdeauna sa alegeti rochii cambrate. Acestea arata foarte bine chiar si cand vine vorba despre marimi mai mari, deoarece accentueaza talia si creaza impresia unei siluete tip clepsidra, la care suntem convinsi ca majoritatea dintre voi visati. Si pentru a va convinge de frumusetea acestor rochii, in continuare o sa va prezentam doua rochii marimi mari cambrate pe care le puteti purta la diferite evenimente! 


Pentru petrecerile elegante la care sunteti invitate, va recomandam Rochia cambrata violet cu pelerina din voal. Aceasta se remarca nu doar prin culoarea deosebita, ci si prin pelerina care o insoteste si care o sa va confere un aer misterios si elegant in acelasi timp. Contrar aparentelor, este o rochie foarte usor de accesorizat, nefiind nevoie sa purtati prea multe bijuterii pentru a o scoate in evidenta.

 

 

Daca va doriti o rochie ideala pentru mers la birou, atunci cu siguranta o sa va placa Rochia eleganta in carouri bordo. Materialul din care este confectionata este o stofa subtire si elastica, decorata cu fir auriu, pentru un plus de eleganta. Stim cu totii ca nu se vor demoda niciodata carourile, asa ca este alegerea ideala pentru o tinuta de zi.

 

 

Speram ca v-au fost de folos informatiile prezentate si ca veti alege de acum inainte rochii cambrate, fara a va mai fi teama ca nu se vor potrivi siluetei voastre!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș