Intampina primavara cu sacouri elegante, perfecte pentru tinutele de birou

Din garderoba fiecarei doamne si domnisoare nu ar trebui sa lipseasca macar doua sacouri: unul pentru tinute office si unul pentru tinute casual. Sacourile sunt piese vestimentare versatile, care schimba total orice tinuta. In functie de stilul lor, pot fi asortate cu succes la blugi, la pantaloni, la rochii sau la fuste. Daca nu ai inspiratie pentru o tinuta, alege sacoul drept piesa de rezistenta si asorteaza-i piese vestimentare clasice, monocrome. Vei observa cat de usor este sa creezi o tinuta deosebita, daca ai sacoul potrivit. In continuare, iti prezentam cateva sacouri dama ideale pentru primavara aceasta, ce pot fi integrate in tinute de birou si nu numai. 

Pentru inceputul primaverii, iti recomandam un sacou intr-o culoare superba, potrivita acestui anotimp. Este vorba despre acest Sacou elegant verde din stofa, ce poate fi purtat atat la fuste, dar si la pantaloni. Avand in vedere culoarea deosebita, este de preferat ca acest sacou sa fie piesa de rezistenta a tinutei si sa fie combinat cu articole vestimentare in culori neutre. Este realizat din stofa elastica, are o captuseala eleganta, prezinta o croiala clasica, are buzunare functionale si suntem siguri ca vei aprecia nasturii deosebiti. 

 

 

Primavara este despre soare, lumina, caldura si optimism. Astfel, iti recomandam sa incluzi in tinutele tale articole vestimentare care sa iti dea bunadispozitie, asa cum este si acest Sacou galben cu print in carouri fine. Il poti purta pe deasupra unei rochii, la fuste, la pantaloni eleganti si chiar il poti asorta si cu o pereche de blugi eleganti, evazati. Croiala sacoului este clasica, este captusit, prezinta decolteu cu decupaj si se inchide cu trei nasturi aurii, deosebiti. 

 

 

In aceeasi nota de optimism si veselie iti recomandam si acest superb Sacou cu imprimeu multicolor. Va fi pata de culoare de care ai nevoie pentru a incepe diminetile intr-o nota vesela si optimista. Avand in vedere paleta de culori a sacoului, il poti integra intr-o tinuta cu articole vestimentare in culori neutre sau poti alege pantalonii in una dintre culorile predominante ale sacoului, daca vrei sa atragi toate privirile. Sacoul este fabricat in Romania, are un decolteu cu decupaj, este captusit si prezinta maneci lungi. 

 

 

Urmatorul sacou suntem siguri ca va fi in totalitate pe placul tau. Este vorba despre acesta: Sacou bleu cu flori si buline ivory, pe care il poti integra cu succes atat in tinute elegante, dar si in tinute casual, alaturi de perechea de blugi preferata. Este tineresc, are o croiala clasica, usor de corp si prezinta maneci trei sferturi. Astfel, este ideal chiar si pentru zilele mai racoroase de vara. 

 

 

Incheiem lista de recomandari cu un articol vestimentar deosebit, asa cum te-am obisnuit: acest Sacou bleumarin cu print rosu-ivory. Suntem siguri ca vei atrage toate privirile purtandu-l si ca te vei simti excelent de fiecare data cand il vei integra intr-o tinuta. Este ideal pentru tinutele casual, insa il poti integra perfect si in tinute de birou. 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre de sacouri ideale pentru primavara, iar daca vrei sa le comanzi, te asteptam cu drag in magazinul online!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș