Iti doresti o fusta superba la un pret accesibil? Iata recomandarile noastre de fuste sub 100 lei!

Iti doresti o fusta superba la un pret accesibil? Iata recomandarile noastre de fuste sub 100 lei! 

 

 

Iti place sa ai mereu tinute in tendinte, insa nu vrei sa cheltui prea multi bani? In acest caz, avem solutia pentru tine: iti recomandam cinci fuste dama elegante, calitative, fabricate in Romania, la preturi foarte bune. Cele cinci fuste pe care ti le vom prezenta costa sub 100 lei si ocazional, le poti gasi si la reducere. Asadar, iata care sunt recomandarile noastre! 

Iti plac fustele scurte si le integrezi des in tinutele tale? In acest caz, avem recomandarea perfecta pentru tine: Fusta kaki cu pliuri. Este o fusta tinereasca, realizata din materiale foarte bune si cu o croiala ce se potriveste oricui. Prezinta pliuri duble fata-spate si este realizata din bumbac. Poti integra cu usurinta fusta in tinute casual, dar si in tinute elegante. Se potriveste atat la pantofi sau sandale cu toc, dar si la pantofi sport, pentru momentele in care vrei sa ai o tinuta diferita. Pretul acestei fuste este de 89 lei. 

 

 

Buline… cine nu iubeste bulinele? Fustele cu acest imprimeu sunt foarte apreciate de multe persoane si suntem siguri ca si tie iti va face placere sa o porti pe cea pe care ti-o recomandam in continuare: Fusta cu pliuri si cu buline bordo. Avand in vedere ca este o fusta subtire, se va potrivi de minune cu temperaturile ridicate de vara aceasta. Se inchide la spate cu un fermoar ascuns, prezinta pliuri duble in fata si in spate si asa cum poti observa si din imagine, are un imprimeu foarte frumos. Pretul ei este de 89 lei. 

 

 

Urmatoarea fusta te va purta cu gandul la mare si la vacanta. Este vorba despre aceasta superba Fusta cu pliuri cu print bordurat bleu. Avand in vedere design-ul sau deosebit, o poti purta cu incredere chiar si la un eveniment de zi unde ai nevoie de o tinuta eleganta, insa nu foarte sofisticata. Este confectionata dintr-un material subtire, perfect pentru vara, talia este evidentiata cu ajutorul unei benzi late cu imprimeu, iar lungimea iti permite sa o porti atat cu tocuri, dar si cu pantofi ori sandale cu talpa joasa. Aceasta fusta costa 89 lei. 

 

 

Daca adori dantela si nu te poti desparti nici macar vara de articolele realizate din acest material, atunci suntem siguri ca o sa iti placa Fusta conica din dantela verde cu elastic in talie. Are o culoare foarte frumoasa, care se potriveste anotimpului si care poate fi asortata extrem de usor. Pretul fustei este de 55 lei. 

 

 

Ultima fusta pe care ti-o recomandam este superba Fusta albastra conica, pe care o poti purta in zilele in care vrei sa atragi toate privirile. Este ideala pentru tinute office sau o poti integra si in tinute smart-casual. Avand in vedere materialul si croiala, o poti purta cu incredere chiar si la toamna sau de ce nu si iarna. Pretul ei este de 99 lei. 

 

Acestea fiind spuse, speram sa iti placa fustele pe care ti le-am prezentat si sa le integrezi cat mai curand in tinutele tale. 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș