Iti doresti o garderoba minimalista? Iata ce bluze poti purta atat la birou, dar si in timpul liber!

 

In ultimii ani, din ce in ce mai multe persoane aleg un stil de viata minimalist. Adevaratul minimalism este chiar recomandat pentru ca schimba radical viata din toate punctele de vedere. In primul rand, poti face economii substantiale. De cate ori nu ai cumparat haine, incaltaminte, accesorii, produse pentru casa, cosmetice si alte lucruri pe care iti spuneai ca le vei folosi intr-o zi si pe care le-ai uitat intr-un dulap? Gandeste-te cati bani ai cheltuit inutil si cat spatiu ocupa acele produse.

In ceea ce priveste moda, minimalismul inseamna detinerea unei garderobe bazate in special pe obiecte vestimentare de baza, care pot fi combinate pentru a obtine zeci de tinute. Cel mai bun exemplu in acest sens este garderoba capsula: aceasta implica alegerea unui numar limitat de articole vestimentare care se potrivesc intre ele si cu ajutorul carora poti obtine numeroase tinute diferite. Spre exemplu, poti purta o pereche de blugi atat intr-o tinuta casual, dar si pentru a merge la birou, iar daca sunt intr-o culoare neutra, ii poti combina cu mai multe topuri. Pentru a te ajuta sa iti creezi o garderoba minimalista, iti vom prezenta in continuare cinci bluze elegante de dama pe care le poti purta atat la birou, dar si in timpul liber si chiar si la un eveniment de zi!

Bluza uni verde din vascoza: verdele smarald este una dintre cele mai frumoase culori pentru bluze si topuri, asa ca nu ezita sa incluzi aceasta piesa vestimentara in garderoba ta. Avand o croiala simpla, se va potrivi perfect atat cu pantaloni, dar si cu unele tipuri de fuste.

 

Bluza bleumarin cu flori muticolore: imprimeurile florale sunt superbe si se potrivesc la orice ocazie. Aceasta bluza este perfecta alaturi de blugi, de pantaloni eleganti, de fuste si poate fi ideala in orice anotimp (toamna si iarna o poti purta alaturi de un cardigan).

 

Bluza uni bleumarin din bumbac: ideala daca adori culorile inchise si croielile cat mai simple. Este confectionata din 95% bumbac si 5% elastan, ceea ce inseamna ca este foarte confortabila. Are maneci trei sferturi decorate cu nasturi argintii.

 

Bluza bleumarin cu buline roz: un imprimeu care nu se va demoda niciodata este cel cu buline. De aceea, iti recomandam sa incluzi in garderoba si aceasta bluza superba, pe care iti garantam ca o vei purta de multe ori.

 

Bluza lejera cu dungi bleumarin-albe: dungile verticale alungesc silueta, asa ca ar trebui sa adaugi si aceasta bluza colectiei tale. O poti purta atat la blugi, dar si la pantaloni eleganti si chiar si fuste. Are un guler de tip tunica menit sa evidentieze zona decolteului intr-un mod discret.

In incheiere, am vrea sa stim parerea ta despre aceste bluze si despre garderoba minimalista in general. Ai incerca sa iti alcatuiesti o astfel de garderoba?

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș