Iti doresti rochii office calitative, la preturi excelente? Iata ce poti comanda de pe Trendland.ro!

 

Este momentul sa adaugi in garderoba ta cateva rochii office noi si nu stii de unde sa le cumperi? Asa cum probabil stii, foarte multe magazine din tara inca nu s-au redeschis. Singura optiune in acest moment este sa comanzi online piesele vestimentare pe care le doresti! Intr-un fel, este mult mai comod sa cumperi online si chiar poti beneficia si de preturi mult mai bune. In continuare, iti vom prezenta cele mai frumoase cinci rochii office pe care le poti comanda de pe Trendland.ro! 

 

Cand te gandesti la rochii office, cu siguranta iti vin in minte piese vestimentare sobre, in culori neutre. Nu trebuie sa fie deloc asa! Chiar daca lucrezi intr-un mediu unde ai nevoie de tinute care sa redea profesionalism si in care trebuie sa fii pregatita in orice moment pentru o intalnire de afaceri sau o sedinta, nu inseamna ca nu poti purta rochii superbe, cum este si Rochia lejera bleumarin cu buline maxi albe si dantela bleumarin. Bulinele au fost dintotdeauna foarte apreciate si merita toata atentia ta. Rochia este lejera, astfel ca o poti purta fara probleme chiar si in zilele caniculare.

 

 

Nu trebuie sa te temi nici de imprimeuri abstracte. Suntem siguri ca vei atrage atentia asupra ta, insa intr-un mod pozitiv, cu ajutorul acestei piese vestimentare:Rochie lejera alba cu print roz abstract. Dupa cum poti observa si din imagine, este o rochie cu o croiala lejera, care se potriveste cu succes oricarei siluete. Este confectionata din voal elastic, foarte placut la atingere si foarte confortabil, este captusita si se inchide la spate cu un fermoar discret. De mentionat si faptul ca aceasta rochie este fabricata in Romania!

 

 

 

O alta recomandare ce are ca motiv principal imprimeul cu buline este si Rochia lejera alba cu buline multicolore. Cu siguranta este o rochie care merita toata atentia ta si care va transforma orice zi mohorata si apasatoare intr-o zi vesela. Este suficient sa te uiti la imprimeul deosebit si moralul ti se va ridica imediat. Aceasta rochie este confectionata din voal elastic cu buline multicolore, este captusita si are maneci scurte, evazate. Croiala lejera ii permite sa fie purtata chiar si in zilele calduroase, de vara.

 

 

 

Daca preferi albastru, cu siguranta urmatoarea rochie va fi pe placul tau: Rochie lejera albastra cu print alb. Si aceasta este fabricata in Romania si are o croiala lejera. La baza este o rochie intr-o nuanta deosebita de albastru, care se potriveste in orice imprejurare. Are un imprimeu abstract si este accesorizata cu fundita rosie si o garnitura satinata in aceeasi culoare.

 

 

 

Pentru zilele in care iti doresti o rochie office ideala chiar si pentru sedinte si intalniri formale, alege cu incredere o Rochie neagra cu tiv roz si floare contrast. Aceasta se remarca prin simplitatea si eleganta ei. Este croita drept, confectionata din stofa texturata neagra si elastica si are un decolteu rotund. In partea de jos, are un imprimeu in forma de floare maxi.

 

 

 

Acestea au fost rochiile calitative, disponibile intr-un magazine online, pe care ti le recomandam pentru perioada urmatoare. Am vrea sa stim care este preferata ta!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș