Iti doresti rochii office calitative, usor de asortat si pentru care sa primesti complimente? Iata recomandarile noastre!

 

Ti s-a intamplat recent sa cauti rochii office ideale pentru anotimpul rece si sa nu te multumeasca modelele gasite? Probabil nu ti s-au parut deosebite din cauza culorilor sau croielilor sobre. Rochiile office trebuie sa fie usor de asortat, sa aiba culori deosebite, imprimeuri in tendinte si diferite accesorii care sa le confere un plus de eleganta. 

 

Daca nu esti multumita cu modelele pe care le gasesti in magazinele fizice, iti sugeram sa apelezi si la magazinele online. Acolo, vei gasi sute de modele, asa ca este imposibil sa nu comanzi ceva. Si pentru a-ti veni in ajutor, ti-am pregatit in continuare cateva exemple de rochii office calitative, usor de asortat si pentru care vei primi complimente! 

 

Unele dintre cele mai potrivite imprimeuri pentru rochiile office si pentru piesele vestimentare office in general sunt carourile. Acestea nu se vor demoda niciodata si revin periodic in atentia noastra. Cumva ne aduc aminte de anii de scoala si probabil ai simtit si tu acest lucru. De aceea, iti recomandam Rochia neagra cu carouri fine si maneci albe. Este ideala pentru a fi purtata in zilele in care vrei sa arati perfect fara sa depui prea mult efort. Alege o coafura lejere, un machiaj natural si iti garantam ca vei impresiona pe toata lumea!

 

 

Daca tot am adus in discutie imprimeurile, iti prezentam si Rochia neagra cu buline albe si maneci negre. Este o rochie deosebita, care poate fi purtata chiar si de catre profesoare de exemplu. Croiala dreapta avantajeaza orice silueta, iar captuseala o va ajuta sa se aseze perfect si sa nu iti provoace neplaceri. Decolteul este accesorizat cu o esarfa neagra pe care suntem siguri ca o sa o adori.

 

 

Cine a spus ca rochiile office trebuie sa fie neaparat sobre? Pentru a demonta acest mit, iti recomandam Rochia lejera din jerse mov. Are o culoare superba, care se potriveste tuturor persoanelor si este cu siguranta o rochie cu personalitate. Croiala lejera o face potrivita indiferent de silueta, iar partea superioara este accesorizata cu margelute ce ii confera un plus de eleganta. Este o rochie ideala pentru momentele in care iti doresti sa iesi in evidenta la locul de munca.

 

Rochiile cu imprimeuri florale sunt intotdeauna o idee excelenta, indiferent daca ne referim la diferite evenimente sau la mers la serviciu. De aceea, iti sugeram sa alegi aceasta superba Rochie bleumarin cu magnolii rosii. Are o croiala dreapta si este confectionata dintr-un jerse de foarte buna calitate, putin pufos, ceea ce o transforma intr-o rochie ideala pentru sezonul rece.

 

Si nu in ultimul rand, Rochia dreapta tricotata cu dungi. Este ideala pentru zilele foarte friguroase, in care nu te simti in stare sa porti ceva elegant, dar totusi stii ca vei fi nevoita. Are o croiala dreapta, este tricotata si decorata cu dungi albe, negre si multicolore. In plus, suntem convinsi ca vei aprecia manecile cu volane.

 

Speram ca ti-au placut sugestiile noastre de rochii office pe care le poti purta in aceasta iarna si la inceputul primaverii. Asteptam parerea ta si am vrea sa stim si care este preferata ta!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș