Iti plac tinutele vesele? Iti propunem cinci rochii office cu buline

 

Garderoba unei doamne ar trebui sa fie compusa din piese de baza si din articole care sa vina in completarea acestora si sa ajute la crearea a cat mai multor tinute diferite, cu foarte putin efort. Astfel, in garderoba ar trebui sa existe cel putin doua tipuri de rochii: office si de seara, pentru diferite evenimente.

 

In ziua de astazi, rochiile au preturi foarte accesibile si pot fi cumparate atat din magazine clasice, dar si din magazine online. Nu trebuie sa va temeti sa comandati rochii de pe internet, pentru ca daca respectati tabelul cu marimi, o sa va vina perfect. Si oricum exista si posibilitatea returului si schimbarii rochiei. 

 

Pentru tinutele de birou, mai ales primavara si vara, doamnele opteaza in special pentru rochii. Acestea sunt comode, sunt usor de asortat si nu vor trebui sa se intrebe daca tinuta pe care o au este sau nu adecvata mediului de lucru.

 

Si pentru ca este vara, ne-am gandit sa va inveselim putin si sa va aratam cinci rochii office cu buline, care cu siguranta va vor atrage atentia si in care va veti simtiti foarte bine. Sunt rochii confectionate din materiale calitative, ideale pentru temperaturile ridicate, deoarece pastreaza racoarea, iar bulinele vor inveseli rochiile si le vor conferi in acelasi timp un aspect elegant. Vrei sa stii care sunt preferatele noastre si ce iti recomandam? Citeste in continuare!

 

Rochia roz pudra cu buline crem este ideala pentru perioada aceasta, atat din punct de vedere al materialului din care este realizata, dar si din punct de vedere al imprimeului si al culorii. Daca va plac bulinele mai mici, aceasta este rochia ideala pentru voi. Iese in evidenta datorita funditei de la gat, dar si a marginii manecilor, care au fost realizate prin inversarea culorilor rochiei si a bulinelor. Rochia are o croiala dreapta, ceea ce inseamna ca se va potrivi tuturor tipurilor de silueta.

 

 

Rochia din jerse bleumain cu buline si print bordurat este o rochie deosebita, atat ca si croiala, dar si ca imprimeu. Talia este accentuata cu ajutorul unei cureluse, dar si cu ajutorul pliseurilor formate in zona ei. Are atat un imprimeu cu buline, dar si un print deosebit, iar culoarea este ideala atat pentru perioada aceasta, dar si pentru toamna.

 

 

Va plac rochiile rosii? Atunci veti aprecia cu siguranta si Rochia rosie cu buline albe. Genul acesta de rochie este unul clasic, pentru ca in special la jumatatea secolului trecut se purtau foarte multe rochii rosii cu buline albe. Este realizata din stofa subtire, elastica, iar decolteul este accesorizat cu perle.

 

 

 

Pentru zilele toride, va recomandam o Rochie vaporoasa din voal vernil cu buline albe, ideala atat ca si croiala (lejera) dar si din punct de vedere al cromaticii. Rochia se inchide la spate cu o fundita satinata, alba. 

 

 

Si ultima rochie pe care v-o prezentam astazi este Rochia clos bleumarin cu print cu buline. Este o rochie vesela, pe care nu aveti cum sa n-o indragiti, o rochie pentru care veti fi admirata.

 

 

Speram ca v-au placut propunerile noastre si ca o sa purtati si voi cat mai multe rochii cu buline!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș