Jacheta de fas sau jacheta de stofa? Tu ce preferi iarna aceasta?

 

Putem spune ca oficial, a sosit iarna, atat din punct de vedere calendaristic, dar si din punct de vedere al temperaturilor. Noaptea si dimineata sunt temperaturi negative, iar pe timpul zile, termometrele abia daca arata cateva grade peste zero. In unele zone din tara si in special la munte, deja a nins si stratul de zapada nu pare ca ar mai ,,pleca” pana la primavara. Oricat ne-am fi obisnuit cu temperaturile ridicate, pana la urma este normal ca iarna sa fie frig si sa ninga. Daca iti aduci aminte de iernile din anii trecuti, pe vremea aceasta ar fi trebuit sa ninga in toata tara.

 

Dar chiar daca este iarna, nu inseamna ca nu ne putem bucura de cele mai frumoase haine, care nu vor arata doar bine, dar ne vor si face sa ne simtim excelent. Probabil ai observat si tu ca in zilele mohorate, daca porti o piesa vestimentara pe placul tau, ti se schimba starea de spirit. Asa ca de ce sa nu te imbraci zilnic in tinute care sa iti aduca bucurie? Nu conteaza ca este viscol, poti alege o jacheta in tendinte, un fular deosebit, o caciula care sa iti tina de cald dar care sa iti pastreze si coafura intacta. Aceste mici schimbari te vor face sa te simti mult mai bine si chiar daca tu crezi ca nu va observa nimeni cum esti imbracata, important este cum te simti tu.

 

Si pentru ca am adus vorba despre jachete, am vrea sa stim tu ce alegi intre o jacheta de stofa si o jacheta de fas? Parerile sunt impartite in randul femeilor. Unele nu pot renunta la jachetele de fas, indiferent daca merg la serviciu sau la un eveniment (desi la unele vor face un mic compromis). Alte femei isi doresc mereu tinute chic, asa ca aleg jachete dama de stofa. Nu putem spune daca o jacheta este mai calduroasa decat cealalta, pentru ca este important modul in care te simti tu bine. Unele persoane se simt confortabil cu un pulover subtire si o jacheta chiar si la minus zece grade, pe cand altora le este frig cu jacheta de fas si cu multe bluze pe dedesubt. O sa iti prezentam in continuare doua jachete, pentru a-ti alege si tu preferata!

 

Trebuie sa recunosti ca Jacheta groasa matlasata verde arata excelent, atat din punct de vedere la croielii, dar si al culorii. Este o jacheta deosebita din doc cerat verde. Atat gulerul tip tunica, dar si blanita artificiala pot fi detasate in cateva secunde. Este genul de jacheta in care cu siguranta te vei simti foarte bine!

 

 

Iar daca preferi stofa, vei adora Jacheta din stofa maro cu guler din blanita neagra. Aceasta se inchide cu nasturi eleganti, negri, iar buzunarele sunt accentuate de insertii negre. Are un guler deosebit, din blanita neagra care sigur iti va tine de cald iarna aceasta.

 

 

Am vrea sa stim care dintre aceste jachete ti-a placut mai mult si de ce! Sa fie cea verde, din fas? Sau cea din stofa maro?

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș