Jachete calduroase din noua colectie de la Trend Land pe care le vei indragi din prima clipa

Tinutele pentru sezonul rece nu trebuie sa fie doar calduroase, ci si sa arate foarte bine. De ce sa alegi o jacheta simpla, care nu exprima nimic, cand poti opta pentru o jacheta deosebita de la Trend Land? Indiferent daca iti doresti o jacheta din stofa, din fas sau din blana ecologica, in magazinul nostru online vei gasi cele mai frumoase astfel de articole vestimentare. In continuare iti prezentam cateva dintre favoritele noastre! 

Incepem prin a-ti prezenta jachetele din stofa, ideale pentru birou sau pentru tinutele elegante pentru evenimente. Prima este aceasta superba Jacheta neagra cu garnituri albe din piele. Este confectionata din stofa cu aspect de piele intoarsa, astfel ca va scoate din anonimat orice tinuta. Este croita lejer, se inchide cu nasturi si are buzunare functionale aplicate. La decolteu si la maneci prezinta aplicatii din piele alba cu imprimeu floral. Poti purta aceasta jacheta alaturi de pantaloni, fuste sau rochii si o poti integra in tinute ce au culori neutre sau in tinute colorate. Este foarte versatila! 

Tot din categoria jachetelor din stofa iti prezentam si aceasta Jacheta rosie din stofa bucle cu fermoar. Nu ai cum sa treci neobservata cand o porti si cu siguranta vei primi numeroase complimente pentru ea. Are maneci lungi, decolteu rotund si este captusita pentru un plus de confort. Se inchide cu fermoar si o porti purta cu orice fel de bluza doresti sau chiar si cu rochii. De mentionat faptul ca este fabricata in Romania. 

Jachetele din fas sunt ideale pentru tinutele casual, pentru zilele cu adevarat friguroase. Astfel, prima recomanda din aceasta categorie este minunata Jacheta verde din fas matlasat cu volanase. Asa cum se poate observa si din imagine, are o croiala deosebita, tip sacou. Este realizata din fas, este matlasata si captusita. Are maneci lungi, cu volanas la tiv si buzunare functionale cu clape. Este perfecta pentru zilele de toamna si de ce nu, chiar si pentru cele mai blande de iarna. 

Daca iti doresti o jacheta eleganta din fas, avem recomandarea perfecta. Este vorba despre aceasta Jacheta fas lila cu captuseala cu desen floral. Este o jacheta mai lunga, perfecta pentru zilele foarte friguroase si are o croiala dreapta. Captuseala florala este deosebita si se va observa chiar si daca iti vei indoi manecile. Are un guler tip tunica, buzunare cu fermoar si se inchide cu capse si fermoar. 

Ultima recomandare de astazi este o Jacheta neagra din blanita ecologica. O poti purta atat la evenimente, dar si alaturi de tinutele de zi cu zi, daca stilul tau vestimentar este unul elegant. Are maneci raglan, foarte frumoase, se inchide cu nasturi argintii, prezinta buzunare functionale in fata si are un guler tip tunica. 

Daca ti-au placut aceste jachete dama si doresti sa le comanzi, iti recomandam sa intri pe pagina de jachete a magazinului nostru online, sa vezi si alte modele si apoi sa achizitionezi preferata sau preferatele tale! 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș