Jachetele din stofa se integreaza perfect in orice tinuta!

 

Iarna este un anotimp in care am fi tentati sa ne imbracam cat mai gros si sa uitam de toate trendurile, doar sa ne simtim confortabil. Din fericire, exista si posibilitatea de a fi la moda si sa purtam haine care sa ne tina de cald. Trebuie doar sa alegem acele piese vestimentare realizate din materiale calitative si croite astfel incat sa imbine utilul cu placutul. 

 

Iar cand vine vorba despre piese vestimentare pentru exterior, cele mai populare sunt jachetele. Asa ca vrem sa va prezentam cinci jachete dama din stofa, ideale pentru orice tip de tinuta. Indiferent daca mergeti la serviciu, la teatru sau la cumparaturi, le puteti purta fara probleme. 

 

Pentru o tinuta eleganta si pentru zilele in care doriti o pata de culoare, va sfatuim sa alegeti Jacheta rosie din stofa bucle cu motive traditionale. Aceasta are o croiala lejera, astfel incat puteti imbraca orice doriti pe dedesubt. De asemenea, fiind captusita, va fi foarte comoda si nu va permite sa va fie prea cald sau prea frig. La maneci si la guler are o broderie cu motive traditionale ce ii confera o eleganta aparte. Cel mai bine merge integrata intr-o tinuta cu pantaloni.

 

 

Ramanand in aceeasi paleta de culori, va recomandam si Jacheta rosie din stofa bucle cu fermoar. Aceasta poate fi purtata aproape la orice fel de tinuta, datorita croielii sale. Insertiile de piele de-a lungul fermoarului si buzunarelor o fac potrivita pentru a fi purtata si la o tinuta casual. Este captusita si are un decolteu rotund, ce va permite sa o accesorizati cu orice tip de esarfa doriti.

 

 

Daca va doriti o jacheta eleganta, care sa fie ideala chiar si pentru o intalnire de afaceri, va sfatuim sa alegeti Jacheta neagra cu garnitura multicolora. Are o frumusete aparte, conferita nu doar de croiala ei, dar si de garnitura multicolora ce imbraca partea din fata si o parte din maneci. Are un guler tip tunica si o puteti purta atat la tinute elegante, dar si la cele casual, alaturi de o pereche de blugi de exemplu.

 

 

Pentru zilele cu adevarat friguroase, va recomandam  Jacheta din stofa maro cu guler din blanita neagra. Este o jacheta lunga, care o sa va tina cald chiar si la temperaturi negative. In plus, datorita croielii sale lejere, puteti imbraca orice pe dedesubt, chiar si pulovere foarte groase si sa va simtiti in continuare confortabil. Jacheta se inchide cu 5 nasturi negri, la buzunare are insertii de piele, iar gulerul este din blanita neagra.

 

 

Si ultima, dar nu cea din urma, tot o jacheta pentru zilele in care iarna isi intra in drepturi: Jacheta din stofa groasa bleumarin cu captuseala matlasata. Aceasta are tot un guler tip tunica, foarte confortabil, se inchide cu 3 nasturi eleganti, argintii si reprezinta o jacheta pe care o puteti purta fara probleme la tinutele elegante, dar si la cele pentru birou.

 

 

 

Speram ca v-au placut propunerile noastre si ca veti alege una dintre jachete pentru iarna aceasta. Asteptam parerile voastre si am vrea sa stim care este preferata voastra dintre ele.

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș