Modele de rochii in marimi mari pe care le vei adora in sezonul rece

Niciodata nu poti avea suficiente rochii. De aceea, vrem sa iti prezentam cateva modele de rochii marimi mari in care vei arata exceptional si pe care le vei purta cu drag in sezonul rece. Sunt rochii deosebite, care ti se vor potrivi si pentru care vei primi complimente. 

Cand ai purtat ultima data o rochie intr-o nuanta de albastru regal? Daca nu ai un astfel de articol vestimentar in garderoba, atunci iti prezentam o superba Rochie eleganta albastra cu insertii din dantela. In functie de modul in care o accesorizezi, de pantofi, de coafura si machiaj, aceasta poate fi purtata cu succes atat la evenimente de zi, cat si la cele de seara. Este realizata dintr-o stofa subtire si elastica, are o croiala dreapta si prezinta un decolteu rotund. Manecile sunt realizate din dantela si sunt trei sferturi. 

Daca vrei sa te asortezi cu toamna, atunci iti recomandam o superba Rochie office cu imprimeu abstract caramiziu. Este realizata dintr-o tesatura elastica, mai exact un jerse fin, foarte placut la atingere si comod, in care te vei simti excelent. Are o croiala dreapta, prezinta un decolteu rotund si maneci lungi. Rochia se potriveste perfect evenimentelor de zi si chiar o poti purta si la birou, daca nu ai un cod vestimentar impus. 

Este vremea rochiilor tricotate, astfel ca iti recomandam si o Rochie-tunica turcoaz cu lantisor. Aceasta este ideala pentru ocazii speciale si chiar si pentru purtat la birou. Datorita croielii sale lejere, poate fi purtata cu succes de catre toate doamnele si domnisoarele, indiferent de forma siluetei. Prezinta un decolteu rotund, este accesorizata cu un lantisor desoebit, are buzunare laterale ascunse si functionale si maneci lungi. Poti purta aceasta rochie cu un cardigan supradimensionat, cu un sacou, cu o haina eleganta sau oricum doresti, deoarece este versatila si arata exceptional. 

Din garderoba pentru sezonul rece nu ar trebui sa lipseasca rochiile negre. Astfel, iti recomandam o Rochie office neagra cu buzunare. Este confectionata din stofa subtire, elastica si este croita drept, astfel incat se va potrivi oricui. Prezinta un decolteu rotund si discret, decorat cu un accesoriu din dantela. Manecile sunt trei sferturi, iar rochia prezinta buzunare laterale. Cu siguranta te vei simti excelent purtand-o, iar avand in vedere culoarea, o poti integra cu usurinta in orice tinuta.

 

Nu in ultimul rand, iti prezentam si o rochie pe care cu siguranta o vei indragi din prima clipa in care o vei proba. Este vorba despre aceasta Rochie office din stofa pepit cu garnituri mustar. Stofa pepit nu se va demoda niciodata si cu siguranta este apreciata de catre doamne si domnișoare, indiferent de varsta. Este confectionata dintr-o stofa elastica si are o croiala dreapta. Suntem siguri ca vei aprecia benzile decorative de culoarea mustarului, care completeaza perfect aceasta rochie. 

Speram ca ti-au placut rochiile recomandate si ca vei alege macar una pe care sa o incluzi in garderoba ta de toamna. 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș